My weekend with Felicia

Hur mår ni!? Jag mår okej. Jag försöker hitta livslust igen efter att jag har haft världens bästa helg med Felle! Det var såååå kul att se henne igen, och hon är så klok så man vill ju bara lyssna på henne hela dagarna. Dessutom hann vi med jättemycket, och jag är glad att hon tyckte om San Francisco lika mycket som jag gör. Tog henne runt hela stan kändes det som!
 
I torsdag var jag och S och hämtade upp Felle på flygplatsen, och S var nog gladare än jag. Jag var off redan vid 1.30, då gick vi och åt lunch, och sen begav vi oss downtown för att kolla på bio. Vi såg Everything, everything som jag bara rekomenderar om ni har läst boken. 
I fredags var vi på theacademy på morgonen, och sen när jag var off åkte vi till bron! Det är ju ett måste (vädret ser bättre ut än vad det var). Därefter begav vi oss till Fisherman's Wharf för att käka In-N-Out och kolla på sjölejonen. Därifrån åkte vi till AT&T park för att kolla på baseball! Baseball är kul alltså, även om det var en dålig match. Dessutom såg jag samma churros kille som när jag Ebba och Caisa var där. SÅ ROLIGT!
På lördag förmiddag åkte vi ner till Fisherman's Wharf igen, men denna gången för att åka Cable Cars downtown. Felle vara jätteglad, som ni kan se här nere. Väl downtown åt vi lunch, och sen åkte vi till Castro och gick över till Mission. Där ifrån tog vi en buss till Haight-Ashbury och sen därifrån gick vi hem. Vi hann verkligen se hela stan! 
På söndag morgon var vi uppe tidigt, för städerskorna kom. Dessutom behövde Felle åka till flygplatsen vid lunchtid, så vi ville stiga upp i bra tid. Vi åkte och åt brunch på Stacks. Det var godare denna gången än vad jag kom ihåg de, så mycket bra. Efter de åkte vi bara hem och chillade, och sen kunde jag köra henne till flygplatsen. 
Det är så sjukt, att nästa gång vi ses gör vi det i Sverige! Felle åker hem o 3 veckor, och även om vi har befunnit oss på två olika ställen under andra året så kommer det kännas så ensamt utan henne här, ändå nära. Så sjukt att vi har gjort hela den här resan tillsammans, även innan vi lämnade Sverige 2015. Så tacksam.
 
Igår måndag, var vi lediga eftersom det var röd dag, så det blir bara en kort vecka den här veckan. Det är ju ändå skönt. Det blir några långa dagar i slutet av veckan, men så är det ibland. Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen, nu ska jag catcha up på min serie!

TOMORROW!!!!

Hejsan på ersan. Jag har haft bättre för mig än att skriva här, och så är det ibland. Jag hade en ganska mysig helg. I lördags träffade jag en kompis, och i söndags var jag på T's dansuppvisning. Det var sååå gulligt, och allt körande fram och tillbaka till danslektionerna lönade sig helt plötsligt. Så det var kul. 
 
I veckan har jag jobbat. Min värdmamma är och reser igen, så det blir ganska långa dagar. Men barnen har varit väldigt lätta hela veckan än så länge. Det var bara S som hade ALLDELES för mycket energi för music class idag så vi fick vänta utanför. Extra plus i kanten var att T stannade kvar hos sin kompis, så jag har fått ett litet break medans S tog en nap, men snart ska vi åka och hämta henne så då är det full fart igen. 
 
Imorgon kommer Felicia!!!!! Jag och S ska åka och hämta henne på flygplatsen imon på förmiddagen. Jag slutar tidigt på torsdag och fredag sen vilket är najs, och dessutom är de röd dag på måndag, så vi har också långledigt denna helgen! Jag hoppas vi går på bio imonkväll och på fredag har vi baseball biljetter. Annars ska jag väl bara visa upp SF.  
Bild från Vegas

New wallet

Jag måste berätta om mitt senaste fynd. Jag har äntligen köpt en ny plånbok. Senast jag gjorde det var för cirka 5 år sen, och den kostade typ 50kr på Ullared. Av någon anledning kommer jag över en suprise rea på Kate Spade, så fick 75% rabatt. Orginalpriset var 178. Jag betlade 45. Tycker det var helt okej och det var det jag ville berätta. 
Okej det var allt för idag. Ha det.