Saturday

Idag har jag bokat ett boende för min och min kära Hippie Felles resa. Bokade ett boende i Phoenix för en natt, för det är vad vi ska spendera där. Vet inte om ni vet vad airbnb är? Men det är boenden som man hyr av privatpersoner som oftast blir billigare ä hotell, vilket är najs för oss fattiga Au Pairer som vill resa. Det tackar vi för. 
 
Annars så har jag träffat Emma idag! Eftersom hon är ny i stan så åkte vi ner till Fisherman's Wharf. Jag gillar de stället stenhårt. Vi åt in-n-out och tittade på sjölejonen. Vi begav oss sedan ner till shoppingen och kikade runt där ett tag. Men sedan skulle vi båda börja jobba så vi behövde dra oss hemåt. 
Så när jag började jobba så gav jag barnen middag, och sen hade vi movie night (inklusive hunden). Vi såg Hitta Doris och den var väl lika bra som förra gången. Nu har jag precis lagt dom och kollar på serie och de är väl det jag tänker göra resten av kvällen, vilket är helt okej för mig. Vi hörs!
 
FYI: Ni ändrar till vintertid inatt, det gör inte vi än = bara 8h tidsskillnad för en liten stund.

Halloween Parties

Eftersom de är halloween på måndag så är det mycket halloween party nu för tiden. Idag efter skola och aktiviteter så tog jag och T uber ner till deras gamla lägenhet för att gå på halloween party med hennes gamla vänner. Hon blev såååå taggad när vi körde in i deras gamla neighborhood och berättade hela sitt liv för stackars uber drivern. Han lyssnade snällt, jag bara skrattade för mig själv.
 
Så efter en intressant timme där så mötte vi upp grannen i huset, som oxå är en vän till min värdfamilj, gick med henne till min värdpappas kontor där vi mötte honom, värdmamma och S. De var nämligen Uber Party. Jag lyckades komma in även om jag inte stod på listan #cool. Nej men, de hade lite halloween party för barnen och det var kul att se! Massa söta barn i roliga utklädnader. Halloween är verkligen en stor högtid här, och när de frågar om vi firar de hemma i Sverige och jag säger nej så blir de så chockade. 
 
Jag hade egentligen slutat när vi kom till hans kontor, men hängde kvar där med dom för de skulle ut och äta efteråt, så passade på att gå med. Hade ändå inget bättre för mig. Vi åt på deras bästa maxikanska ställe, vilket är de bästa jag har testat här sen jag kom hit! Inte som svensk tacos direk lol.
Obviously mycket finare IRL, men där borta ser man en upplyst Bay Bridge! 
 
Igår, när vädret var så tråkigt, så åkte jag med S till ett ställe som hade en lekplats inomhus. Eller, det var typ som Bus Frabriken men mycket mindre. De var lagom för S och leka där en liten stund. Det var kul att komma iväg och göra något annat för en gångs skull och titta på alla spanska nannys som bara sitter på bänkar medans barnen bråkar på klätterställningarna. 

Go Cubbies!!

Här rullar dagarna på, som vanligt skulle jag vilja säga. Vi åker på Tae Kwan Do, balett och music class och hinner leka lite imellanåt. Idag när S hade nap så passade jag och T på att gå och köpa glass, för idag är sista dagen med fint väder enligt alla väderrapporter. Imonrgon ska det börja regna och hålla i sig i en vecka typ. Bara att börja vänja sig!! 
 
Jag har inte skrivit så mycket om det men Chicago Cubs har gått vidare till the World Series i baseball, vilket är typ slutspelet. Det är första gången i år på 71 (!!!) år!! Så nu hade det verkligen varit kul att vara där borta för att få se det. Mina gamla värdisar fick mig verkligen att tycka om baseball, så smsar dom och såklart är de hur hypeade som helst! Så bär Cubs keps och supportrar på avstånd, det funkar det med!! 
Har också fått hem min halloween kostym, haha! Största skämtet jag sett, men ni får se på måndag, då ska vi gå trick or treat! Sverige, kan vi bara ta ett moment och försöka förstå att man går bus eller godis den 31 oktboer. Spelar ingen roll vad det är för veckodag, det är alltid den 31 oktober. Okej? Bra. Med det sagt ska jag gå och sova. Godnatt.