Hair cut

Hej igen. Jag har varit lite sjuk i helgen, så har inte haft någon energi till de här, hoppas det är förståligt. Igår var jag ehlt orkeslös, hade ingen feber dock, men trött. Sover inte så bra eftersom jag är förkyld, och det var bara så illa. Idag mådde jag bättre, fortfarande förkyld dock, men har varit ute en sväng för kände att jag behövde frisk luft.
 
Och idag blev dagen jag vet många har väntat på, lol. Jag hade bestämt mig och jag klippte av mig håret. Det har börjat bli ganska långt på sistone, och egentligen bara ivägen, så det var kanske dags. Men jag är sån, att när det börjar bli lite längre så måste jag bestämma mig för de innan jag gör det, jag kan inte bara göra de om det make sense? Gick i alla fall till en frisör som Emma rekomenderade, och hon följde med, och frisören var jättebra. Lite dyrare kanske, men hon fattade precis vad jag menade och det är alltid skönt när någon ska klippa så mycket (även om mitt hår växer ut på två, inte riktigt, veckor).
Eftersom jag fortfarande ser ganska sjuk ut (lol) och har ätit något som gett mig tusentals finnar i ansiktet så får ni bara se den här bilden just nu. Känns väldigt bra nu efteråt. Allting känns så lätt och det är skönt. Håret är fräscht och jag kan ju fortsätta rabbla upp uppenbara anledningar, men det vill jag inte. 
 
Kände dock nu när jag satte mig ner att jag är nog inte riktigt 100 än. Är så rädd att feber ska komma, och vill verkligen inte det eftersom jag egentligen skulle jobba igår, lördag, men blev fri så jag kunde vila. Ångest. Så ska förmodligen sätta på en serie, eller film, och sen bara sova. Och det var allt för idag. Hoppas ni mår bättre än mig.

Ducks

Idag kände sig T bättre efter hennes feber, så hon skulle gå på spanska och music som vanligt. Men samtidigt har S lyckats få jobbig hosta, så vi fick ta det lite lugnt på morgonen. Trots det lyckades vi komma ut på en promenad i alla fall. Vi hämtade T på spanskan, och sen åkte vi på music, och det var kul. De mesta av T's kompisar har stay-at-home moms, så det är typ jag och mammorna där varenda gång (plus en nanny som kommer med en mamma). En av mammorna är nu gravid, så varje gång så får jag lyssna efter skvaller, eftersom min värdmamma jobbar och inte kan följa med. Just nu går det rykten om att hon ska ha tvillingar (hon har redan två) så det är vad vi försöker ta reda på just nu. 
Så när S hade vaknat upp efter sin nap gick vi till en liten sjö i Golden Gate Park, där jag brukar springa, för att mata ankorna. De var väldigt exciting. De kastade brödbitar där ett tag innan vi kollade på en stackars kille som höll på att ställa in trampbåtar för natten (man kan hyra trampbåtar vid den sjön). Så nu har jag precis blivit off, och det var lägligt, för är så trött. 
 
Och det är vad som har hänt idag. Det ser ut som att regnat har avtagit, för nu ska de vara soligt och fint. Hoppas regnet är borta faktiskt, för det är så mycket lättare att hitta på saker på dagarna, för man blir obviosluy inte lika begränsad. Gud, hear my prayers plz. 

Lands End

Idag på morgonen så visade sig att T var sjuk och hemma från skolan idag, men eftersom S behövde komma ut ur huset så stannade T hemma med värdmamma. Jag och S åkte och gick en liten lätt hike. De hade regnat på morgonen, så allt var blött. Men hon älskar ju stranden och vågor så hon tyckte det var kul. Jag med, det var skönt att komma ut i "skogen" lite. 
Sen så tog hon nap, T tittade på film och jag vek tvätt. När S vaknade gick vi och postade ett brev till kära lilla G som fyller år på onsdag. Kan ej fatta att han fyller 3!? Åh :(
 
Och speeking of birthdays, idag fyller Ebbs år<333. Hade ju velat va hemma för hennes födelsedag, men eftersom hon ändå ska åka till Italien så är det ju skit samma. P.S du får din present när du kommer hem igen. 
Nu när jag satte mig i soffan och började skriva de här så kände jag hur trött jag blev. Så jag ska gå och lägga mig snart. Jag började läsa en jättebra bok igår. Eller, jag har inte hunnit så långt men allra redan så är den så intressant. Älskar när man hittar böcker man bara älskar från allra första sidan. Med de sagt ska jag tacka för mig.