My first parking ticket!!!!

Haha, jag har fått min första parkeringsböter!! Lol, men det var inte mitt fel, så det räknas knappt. Jag hade betalt för min parkering och jag hade fortfarande 3 minuter kvar när jag kom till bilen, och det blinkade grönt. Men det hade och göra med något klistermärke på nummerplåten som dom hade glömt att uppdatera, så ja. Jag behövede inte betala för det i alla fall!!!!
Imorgon ska jag ta barnen på någon kalas, sen ska jag vakta S när hon sover, och sen så ska jag vara barnvakt imon kväll igen. Men eftersom det är tidig start imon igen så ska jag snart gå och lägga mig. Jag ville bara berätta om min böter som inte var mitt fel som jag inte behöver betala. 

Pics

Hej alla fans! Hur går det för er? Här går det framåt, alldeles för fort egentligen, men så är det. Jag börjar väl inse att det håller på att ta slut, och det gör ont i hjärtat när jag tittar på kalendern och inser att jag bara har 5 veckor kvar här. Alla mammor har börjat fråga nu också när vi träffas på drop off, när jag åker hem. Det är sorgligt, men så är livet. Så för att lätta på denna demprimerade inledning så kan jag prata lite om vad vi gjort den senaste veckan. 
 
Först kommer några bilder från San Diego! Den första bilden är från när vi körde igenom LA på fredagkvällen, och den superstarka gula bollen är månen!! Det var helt sjukt, och så klart myyyycket coolare i verkligheten. Den var så stor! 
De följande två bilderna är från stranden vi åkte till på lördagen. Det var där vi surfade bland annat! Så fint, och så varmt. 
Den fjärde bilden är från stället där vi hyrde kajak och paddle board. Det kallades The Lagoon och var mycket lugnare än de öppna havet. 
Den sista bilden är från ett glasställe vi gick till sista kvällen! Det var jättekonstigt, för dom la typ smaker i en skål (man fick välja vad man ville ha), sen satte dom skålden över en platta och sen började det ryka och hålla på samtidigt som dom blandade i skålen, och så huff puff så var det glass. Magic. Glassen var också väldigt god, det var så mycket smak! 
Förra tisdagen var vi på en pumpkin patch i stan. Insåg att jag kommer sakna det nästa höst. Det är väldigt mysigt att gå runt och välja pumpa. Vi ska carva dom någon dag innan halloween. Jag har börjat tänka på min design, så jag hoppas det blir fint!
Förra veckan skulle jag rensa ut S garderob med kläder som var för små, för dom växer ju. Rensade då ut en klänning jag hade med till henne när jag först kom hit. Hon har blivit så stor </3
I lördags hade jag barnen på förmiddagen, och då passade vi på att göra halloween cupcakes! T och jag blev lite inspirerade av pintrest, så vi gjorde spöken och frankenstein, om det är svårt att förstå. Det är ju alltid lite kaos att baka med barnen, men jag tycker dom blev söta.
I söndags var jag och Emma på de Young som ligger i parken. Det är ett konst museum Vi hade supertur för det var gratis inträde #smålänning. Såg en jättehäftig tavla som föreställde George Washington, som var gjord av 1 dollor bills, med GEORGE WASHINGTON PÅ!!! Så coolt.
Igårkväll var jag ute och gick lite och lyssnade på podcast, och himlen var så fin #nofilter! Vi kunde inte riktigt vara ute förra veckan i och med att luften var så dålig från branden uppe i Napa. Det luktar verkligen illa när man går ut vissa dagar. Så igår var det en bra dag så alla var ute. Tyvärr så är det dåligt idag igen. 
Så i och med den dåliga luften måste jag åka och hämta T från hennes art class innan vi hämtar S från skolan. De burkar i normala fall gå med barnen över från art till skolan, men dom får inte det idag eftersom luftkvalitén var röd på någon skala man kunde titta på (fattar nada). 
 
Hoppas ni har det bra där hemma och att er luftkvalité är lite bättre än våran. Vi hörs snart igen!!! 

A weekend in San Diego

Hejsan hoppsan! Nu är vi tillbaka i San Francisco. Det kändes som en evighet att köra hem. Delvis för att vi åkte hem, men också för att vägen hem är så extremt tråkig. Åkte samma väg hem från LA med mamma och Alma, fast det var inte lika grönt denna gången. 
 
Helgen har varit jättebra. I södra delen av staten så är det ju fortfarande varmt och strandväder. Så i lördags (vilket blev vår första riktiga dag) så åkte vi till stranden, och jag testade att surfa! Deras kompis som vi bodde hos har surfat sen han var liten, så han frågade om jag ville testa. Svarade såklart ja, för när annars kommer jag ha chans att testa surfing gratis, i Kalifornien, i Stilla Havet med privatlärare? Nej, precis, aldrig. Lyckades faktiskt komma upp, och stå där ungefär 5 sekunder!! DEt är verkligen svårare än vad man tror, så jag var väldigt nöjd med min insats! 
 
I lördags så var vid en annan strand där vi hyrde kajak och paddle boards. Jag körde paddle board. Man basically står på en surfbräda och paddlar med en åra. Superkul! Idag, måndag, så lämnade vi runt 9 på morgonen och satt i bilen till klockan 7 när vi var hemma. Vi gjorde ett stopp i LA hos deras kompis för lunch. Hon och hennes familj hade precis flyttat till ett nytt hus precis bredvid Bel Air, så när vi körde till henne så körde vi förbi dom sjukaste husen jag någonsin sett!!! Ett hus var till salu för 100 miljoner dollar!!!!!!!! Vem har ens så mycket pengar över???Annars har vi i stort sätt bara hängt och så. Det var skönt med lite värme. Hörde att vädret hemma var ganska tråkigt! 
 
Vi fick också nyheterna att det har varit stora bränder i Napa! Så tråkigt verkligen, för det är ju slutet av brandperioden. Ett par nära vänner till min värdfamilj har hus där, men det brann upp. Det enda som fanns kvar var tydligen tvättmaskinen och lite av en bil. Och det tråkiga med bilen var att den går inte att placera, det finns bara en av den sorten i hela världen. Han sysslar med motorsport och har eget företag, så förhoppningsvis lyckades dom rädda alla dom andra bilarna dom har på sin racingbana som låg i området. Eld är farligt, hörrni!
 
Nu ska jag gå och duscha innan jag ska gå och lägga mig! Imon när barnen är iväg och jag har min paus på förmiddagen ska jag ut och gå en sväng tänkte jag. Vi får höras mer en annan dag! Bilder kommer.