A few days in NYC

Fannie och jag har som bekant hängt i New York de senaste dagarna, och vi har hunnit med riktigt mycket! De första dagarna bjöd på sol och skönt väder, det blev lite sämre i slutet men vi har underhållt oss ändå. Är som alltid så imponerad av staden och tycker den är så häftig. Hoppas kunna åka tillbaka snart igen :)
 
Tänkte bara visa bilder så ni får njuta av dom. Vi njöt i alla fall. 
P.S känner att jag behöver förklara bilden till vänster lite. Tydligen så bor Jessie i tv-programmet Jessie i dom husen där och Jessie är min favoritserie på disney channel. Okay, now u know.
 

See u

New York är allt bra och jag orkar inte blogga nu. Jag återkommer troligtvis när jag är tillbaka hemma i Glenan igen. Hoppas det går bra. Annars får ni bara stå ut. 
 

New York

Idag tidigt på morgonen begav vi oss till flygplatsen. Där möttes vi av ett mindre kaos. Det var människor överallt. Många åker troligen iväg nu eftersom att det är spring break fortfarande, och det syntes verkligen då köerna överallt var jättelånga. Vi hade lite flyt dock och var bland de första att få gå över i en nyöppnad kö, så det tog inte så lång tid för oss.
 
Väl i New York så åkte vi och lämnade av våra saker innan vi åkte och mötte upp Maren och hennes kompis från Tyskland. Vi käkade lunch och de visade oss vart dom bott under sina dagar här. När de sedan behövde åka till flygplatsen så åkte vi upp till Time Square och kikade in det. Det var sig likt. Imorgon ska vi gå på Brooklyn Bridge. Älskar det<3333.