The sun is out!!

Nu har det fina vädret äntligen kommit till San Francisco, och det är sååå fint väder om dagarna. Igår medans S hade nap så passade jag och T på att åka till ett museum för barn på andra sidan bron (var där med S för några veckor sedan). Hon hade jättekul och vi spendare några timmar där innan vi åkte hem igen.
Efter jobbet idag mötte jag upp en svensk tjej downtown för att käka middag. Hon har varit här tre veckor och ville gärna äta på Cheesecake, så det gjorde vi! Vi valde att sitta ute på deras takteräss, och det var såå mysigt. Vädret var alldeles perfekt och det började mörkna på när vi gick. Jättefint. Stina bor också i stan, fast i ett annat område än mig, så det är ändå najs. Jag upplevar att många bor utanför i förorterna, och det är ju lite jobbigt ibland. 
Det var en liten snabb uppdatering på de två senaste dagarna!! På torsdag börjar skolan. 

Don't breath

Hej och hå, vilket händelserik dag det har varit. Steg upp i tid eftersom att städerskorna kom. Satt och väntade på att kära Felicia skulle bli redo att prata lite. Efter lite snack med henne och när jag tittade ut genom fönstret så såg jag solen!! Den lyser aldrig där jag bor eftersom vi bor typ i den mest molnigaste delen av stan. Så det passade bra eftersom jag hade bestämt lunch med en tjej som heter Sofia. Vi har faktiskt träffats innan. Hon kom samtidigt som Felle, och när hon var och besökte henne i Chicago så träffades vi en kväll eftersom det var Eurovision och grejer. Så det var väldigt trevligt. Vi åt lunch och pratade en massa. Det tråkiga med Sofia är att hon bor utanför stan, så det är inte så lätt att ses under veckodagarna en snabbis. Det är lite synd. 
 
Hon behövde åka hem, så jag begav mig mot downtown. Behövde shoppa loss på target så gick runt där en liten stund. Runt 4 tiden så mötte jag upp Mathilda och Moa och vi gick och såg bio. Det blev en skärkfilm denna gången. Gillar inte riktigt skärkfilmer, men denna var typ "okej". MEn jag kan inte påstå att jag tittade så mycket i slutet haha. Jag begav mig sedan hemåt igen och nu sitter jag här.
 
Ny vecka, nya tag och ny månad. What? Skolan börjar på torsdag och jag är nog gladast av oss alla, haha! Vi konstaterade också igår att jag har varit här i snart 2 månader, och det har gått så sjukt fort! Tänk att jag är typ påväg tillbaka till Sverige om 10 månader? Inte ens ett år. Blanade känslor kring det, men det behöver vi ju inte prata om nu. Det är lång tid kvar. Tur det. 
Från senaste Sverige besöket. 

My old host family

Idag på morgonen så hade jag bestämt facetime "dejt" med min gamla värdfamilj. Det var faktiskt väldigt roligt att få prata lite med dom. Jag har alltid varit lite orolig att G, som var min bästis, skulle glömma bort mig men han var sååå glad och vi pratades vid en lååång stund! Han berättade att han kunde nu göra monkey bars, att hans skola börjar nästa vecka och han pratade såå mycket, det är helt sjukt hur mycket som kan hända på lite mindre än två månder. Innan jag sa hejdå till G så sa han "I ask for you and I love you". Asso, <3. Efter det så pratades jag vid med min gamla värdmamma en stund. Så skönt att vi det var precis som vanligt. Vi konstaterade att vi borde bli bättre på det här. Vi smsar i bland, för hon brukar skicka lite bilder på barnen ibland så jag är fortfarande med på ett litet hörn.
 
Efter det var jag ute på en snabb springtur innan jag följde med värdfamiljen på äventyr. De skulle till någon butik långt borta, och sen var tanken att de skulle till IKEA också (men det hann vi aldrig med). Vi åt i alla fall god lunch och glass, de köpte lite småsaker och vi åkte bil. När vi kom hem så åkte jag bort till Mathilda. Träffade en ny tjej som har förlängt här. Vi åt middag på ett jättegott italienskt ställe. Verkligen sååå gott! Efter det så stod vi i kö i en timme för att köpa glass, och även den var så god. Helt klart värt det enligt mig. Har bara ätit god mat idag, haha. Vi hängde sedan hos Mathilda en liten stund innan Moa så snällt körde hem mig eftersom det var på vägen (hon bor utanför stan). Nu ska jag bara titta på serie innan jag ska sova. Ha det bra!