My last week...

Hej på er! Nu är saker back to normal. Värdpäronen kom hem idag från sin semester, så satt uppe och pratade lite med dom nu ikväll. Kusinen åker hem imon, och på tisdag så kommer värdmormor! Hon ska ju vara här under augusti när jaag är hemma. De sa att det är lite oroliga för lilla S och hennes reaktion på detta. Vi har ju spenderat i stort sätt varenda dag tillammans i ett år. Hon har ju ingen skola eller nått, så det har ju alltid varit hon och jag. Förhoppningsvis så överlever hon tills jag kommer tillbaka! 
 
Så imorgon, måndag, är det en vanlig dag. På tisdag är det lite balettavslutning för S och sen ska vi hämta mormor på flygplatsen. På onsdag ska jag och Emma på Ed Sheeran konsert (tagga!!!!). På torsdag kväll ska jag och värdfamiljen ut och käka lite middag igen eftersom det är min sista kväll och på fredag så är det dags att dra sig hemåt. WHERE DID THIS PAST YEAR GO? 
 
Som jag har sagt tidigare, och som jag säger hela tiden när alla frågar hur det känns, jag är jättetaggad på att få komma hem och träffa alla hemma. Det är på tiden. Det känns inte särskilt jobbigt att lämna eftersom jag kommer tillbaka. Visst kommer jag sakna barnen och så, och det är lite tråkigt att jag missar första dagen i skolan osv, men det ska bli skönt med typ 4 veckors semester, det tackar man ju inte nej till. 
 
Jag ska njuta av de sista dagarna här innan jag drar hem en sväng. Ses snart hörrni!!!!

Weird week

Hej på er. Nu är jag klar för idag, men kände att jag behövde gå hemifrån lite så gick bort till starbucks en sväng. Inte för att det är lugnare här, för det är fortfarande lunchrush, men det är inga överhypeade barn i alla fall haha. Så mitt schema den här veckan är jättesnurrigt, och jag jobbar fram och tillbaka mest hela tiden. Men så är det med det.
 
Igår köpte jag en födelsedagspresent till min värdmamma. Hennes födelsedag är i augusti när jag är hemma, men vill fortfarande ge henne något. Så jag var inne i en liten bokbutik igår, och då hittade jag en bok som heter Why We March som är en bok med bilder från women's march som pågick över hela världen tidigare iår. Så det tänkte jag kunde vara en rolig grej att få, och också för att det var något vi gjorde tillsammans. Jag älskar att köpa presenter och speciellt när man kommer på något bra att ge bort! 
 
Btw, denna veckans camp för T är på hennes skola. Om ni ville veta och kände er stressade för att jag inte hade berättat det än. Nu vet ni :) 
Okej, ha en bra dag så hörs vi snart igen! 

A day in the pool

Efter lite tvekan så bestämde jag mig tillslut för att ändå följa med min värdfamilj till Napa igår på morgonen. Vi åkte till deras vänner och deras jättefina hus som de ska hyra nu under en månad. Huset hade ett jättefint poolområde, och där spenderade vi seriöst hela dagen. 
Huset låg ganska "öde", så det fanns liksom inga grannar inom typ 2 km. Så när vi körde dit så körde vi igenom stora vinodlingar, och efter huset kom säkert ännu mer. Nedanför finns en bild på utsikten från vardagsrummet! På bilden efter är de poolen, men skyddet är på! 
 
På kvällen så åt vi middag ute, och det var mysigt. Den här familjen har också en Au Pair, så jag hängde med henne. Hon är från Spanien, så hon är där för att prata spanska med barnen (mamman där är från Spanien och pappan bodde i Spanien i 1 år när han var ung), men vi klarade oss bra ändå på engelska. Dock jobbar hon typ varje helg så hon haded inte jättemycket "ledig" tid, men vi hann gå en promenad idag när hon hade någon timme ledigt.
Ikväll jobbar jag, för mina värdföräldrar är iväg. S har lyckats dra på sig någon lustig magsjuka, så hon är inte jättepigg. Imon, måndag, kommer min värdpappas kusin från Texas och stannar i en vecka. På onsdag åker mina värdpäron iväg. Imon jobbar jag inte så länge, så när jag är off ska jag gå till banken och stänga mitt bankkonto. Hoppas ni har haft en mysig helg, det har jag i alla fall! Vi hörs snart igen!