Pre-Departure Project

Nu är det lite saker som kommer att hända innan jag far till USA.
 
Jag behöver dels skaffa mig ett visum så jag kommer in i landet och får stanna. Men just för tillfället väntar jag på att få lite papper hemskickade till mig som jag behöver för att kunna skaffa det, och det skulle ta max två veckor att få eftersom först skulle organisationen i USA skicka papprerna till organisationen i Sverige, som i sin tur skickar det till mig. 
 
Något annat jag också ska göra är att skriva ett så kallat "Pre-Departure Project". Jag ska typ skriva en rapport där 10 olika rubriker ska finnas med. Bland annat min nya hemstad, min värdfaimlj, barns utveckling både socialt, mental och fysiskt i olika åldrar, tips på lekar att göra med barnen osv. Allt möjligt som förbereder mig för att vara Au Pair. Typ. Så de vill att man lägger ner minst 8 timmar på det, för det kommer sedan att bedömmas på förberedelsekursen i New Jersey. 
 
Det är helt sjukt att allt är på gång nu! Mejlar ganska regelbundet med min värdmamma, och vi har sagt att vi ska försöka prata Skype lite i mellan åt för att lära känna varandra bättre och för att jag ska få "träffa" barnen så mycket som möjligt innan. Förresten! När jag kommer till dem så är det veckan efter 4th of July. De tyckte det var lite synd att tiden var lite för knapp mellan min student och olika avresedatum för att vara hos dem till den amerikanska nationaldagen, så de har sagt att vi ska ha ett belated party när jag kommer. Så coolt.
 
Jag skriver mer när nästa steg är på gång! 

It's real

Okej. Nu händer det saker. 
 
Vi har nu officielt matchat på AuPairCare's inloggningssida aswell, så nu får jag ta del av ännu mer information om familjen vilket är kul! Jag lämnar Sverige så jag kan vara på "träningsläger" i New York den 6 juli, vilket också är helt sjukt att tänka på! Allt blev helt plötsligt så verkligt på så kort tid. 
 
Men Glenview, Illinois, är stället jag kommer att hänga på från och med Juli i minst ett år. Jag kommer att bo 30 minuter från USAs tredje största stad Chicago och jag kommer att ha the time of my life! Jag är så glad att detta verkligen kommer att hända och jag är så glad att det blev hos just den familjen jag valde. 
 
Jag vet inte så mycket mer just i stunden mer än att detta kommer att bli skitkul! 

I have matched!!

Jag har matchat! 
 

Det är en sådan otrolig lättnad och jag är så lycklig just nu! Gaaah!
 
Familjen jag ska flytta till bor utanför Chicago och har för tillfället 3 barn men väntar sitt fjärde i början av juli. De har tre idrottsintresserade pojkar som jag i första hand ska ta hand om, och sen kan jag även tro att det blir lite med den kommande bebisen. 
 
Det är så overkligt och jag vet inte riktigt vad jag ska säga! Matchningsprocessen har varit lite tuff så det är väldigt skönt att få ett sånt här besked. Men det har känts otroligt bra med denna familjen ända sedan vårt första samtal och jag blev väldigt glad när dem frågade mig om jag ville bli deras Au Pair. 
 
Det kommer ta ett litet tag att smälta det här, och jag kommer nog befinna mig i mitt lyckorus ett tag framöver. Självklart kommer jag att berätta vad som nu kommer att hända :)