My first goodbye

I helgen har vi varit i Linköping hos våra vänner som bor där. De är alltid hur mysigt som helst att komma dit, och ibland så kommer dem till oss. Men det som tog emot lite extra denna gången var att det var nog sista gången jag såg dem innan jag flyttar. Så idag när jag åkte så sa vi hej då för i alla fall minst ett år. 
 
Det var en väldigt lustig känsla. Jag älskar verkligen att åka till dem, och nu kommer jag inte göra det på ett bra tag. Men vi sa det. Om jag är kvar tillräckligt länge så ska de komma över och hälsa på mig i Chicago. Det hoppas jag verkligen kan bli av!! 

Skype

Jag pratade med min värdfamilj igår! Det var kul att få se dem igen, det var ett tag sedan sist! De märks att de var "a busy family" för de hade precis varit på simskolan och skulle vidare och spela fotboll. Men Gud vad jag längtar tills jag får träffa dem den 9 juli! 

Vi båda sa att vi behöver bli bättre på de här med Skype, så vi ska nog prata igen nästa vecka. Även om det känns som det är långt borta så är det bara 37 dagar kvar tills jag åker till New York. Galet!! 

Another Swedish Au Pair

Jag måste berätta! 
 
På den här sidan, AuPairRoom, så kan jag se andra Au Pairer som bor/ska bo i samma område, och igår hade ett nytt namn ploppat upp på listan. Jag tittade vem den här personen var och såg att hon var från Sverige. Jag tänkte lite, sedan bestämde jag mig för att mejla henne. 
 
I morse hade jag fått svar och hon var jätteglad över mejlet, vilket gjorde mig glad! Så om jag säger vad min känsla säger så kommer vi att hålla kontakten nu och sedan träffas i Chicago. Som jag skrev till henne så är det ganska skönta att veta om att det finns en annan svensk i samma område, som kommer att gå igenom samma sak som en själv (lämna hemmet, en trygg vardag osv). 
 
Jag hoppas verkligen det blir så. Genom mejlen verkar hon väldigt mysig!