Back to normal

Nu, ska vi se. Helgen har bestått av magsjukan hos oss alla utom värdpappa och D. Så det har varit jättekul... Nej. Kände mig dock mycket, mycket bättre idag söndag så var på Au Pair-mötet. Vi hade skattjakt i Northbrook Court och det var kul. Mitt lag vann ju, så det var ju bra. Efter mötet följde jag med Maren hem och vi kikade på the Red Carpet från The Oscars och vi började titta på själva galan innan hon körde hem mig. 
 
Nu sitter jag och tänkte kika klart på galan. Vill ju se fall Leonardo DiCaprio ska få sin Oscars eller ej. Alicia Vikander vann ju, och det var ju kul. Go Sweden. Btw, hosten är värdelös. Han bara skriker. Japp. Har världens lustigaste vecka framför mig, så jag försöker göra mig redo. Får se hur det går.
 
Jag tittade på mello igår! Omgången sög. Säg inte till mig att det var bra för det var det inte. Men Frans var bäst så han får gärna vinna hela skiten faktiskt. Nej Molly var inte bra och nej hon borde inte vinna för hon sög hon med. Men, i och med mina tyska kontakter här så har jag hört den tyska låten och den sög ännu mer, så vi kan nog skicka Samir & Victor med gått samvete. Nu vet ni. Ha det.
 

BEYONCÉ

Idag när de släppte biljetter till Beyoncé's andra konsert i Chicago så var jag där och köpte mig tre biljetter. Gud vad glada vi blev! De släppte ju biljetterna till hennes första konsert förra veckan och det tog seriöst inte många sekunder innan biljetterna var borta. Både jag och Sofia var inne och jag kom till biljettsidan 10.02 och då var allt borta (de släpptes vid 10). Idag hade jag glömt bort det, så 9.58 kom jag på det, loggade in och lyckades. Yey! Så Sofia ska med, Felicia är out of town just den helgen så det sög ju. 
Idag har alla barnen varit hemma, och jag är seriöst tröttare än vanligt. De stora har varit sjuka (varav C har magsjukan) så det har varit lite kaos. Vi spelade typ candy crush, fast som ett board game, jättelustigt. Jättekonstigt. Haha. Jag och G gjorde även några ärenden på förmiddagen och på eftermiddagen så bara hängde vi framför tvn typ. Hoppas det blir bättre imon.
 
 

Baby A

Idag har jag varit med A hela dagen och hon har varit världens snällaste bebis idag (snällare än vanligt). G var med oss på eftermiddagen, men han tog världens längsta nap mellan 1 och 4 så såg han knappt innan jag slutade vid 5. A var i alla fall jättemysig och jätteglad. Även fast hon alltid är det kändes det som om det var extra mycket idag. Jag lagade även lasange under naptime och det var en väldigt god lasange. HIttar jag receptet så ska ni få det och göra den, för mums!
 
Onsdagar betyder tv-kväll, så hämtade upp Felle och vi stack till Soffan och satt i hennes soffa (det var ju väldigt kul). Vi hann med teen mom, Perneviks (blöh) och Catfish! På tal om något helt annat så har jag också bokat resa till New York igen! När Fannie kommer hit (om 26 dagar!!!!) så ska vi passa på att åka iväg lite, vilket ska bli väldigt skönt, och kul, och roligt. Jag taggar. Gotta love New York.
From last time in NY.