Still sick

Jag är fortfarande sjuk, så jag har inget speciellt att skriva egentligen. Jag är piggare idag, men kanske för att jag käkar läskiga tabletter och sånt som gör att de halsonda går bort. Sååå jag överlever. 
 
Jag steg i alla fall upp och hjälpte till på morgonen, men sen fick jag vila. Tog en tupplur på cirka tre timmar och det var den bästa napen någonsin<3. Men jag hoppas jag mår bättre imorgon, för jag får så dåligt samvete eftersom man i stort sätt ligger och sover på sitt arbete. Men nu tittar jag i alla fall på Ellen DeGeneres Show och det är cirka bästa någonsin. 
Min bästa bild på Elsa någonsin<3333333333

Drivers License

Idag vaknade jag upp med feber vilket inte vad det jag önskade igår när jag somnade. Ärligt så har jag väntat på någon slags sjukdom, och nu kom den. Yey. Dessutom har jag ont i halsen så det är inte mycket av mig för världen idag inte. 
 
Men trots det så var jag ganska tvungen att åka och fixa mitt körkort idag. I Illinois så får man bara köra på sitt internationella körkort i 3 månader, sedan efter det är man inte försäkrad längre om det skulle hända något medans man kör. Men vet ni vad! Jag klarade det. Jag har tagit körkort. Igen. Men de amerikanska testerna är ju rena barnleken jämfört med testerna i Sverige. Jag fattar varför varenda 16-åring klarar de där, för seriöst? Jag sa det att jag tyckte att körtestet var sååå lätt jämfört med Sverige och värdmamma sa att det var ju bra för mig, men att det gjorde henne orolig (alltså att testerna är för lätta) ;). 
Bilden är seriöst det fulaste jag någonsin sett. Jag ser sjuk ut, vilket jag också är.
 
Så jag kom dit, fick visa alla mina papper, innan jag fick gå och sätte mig och vänta på att bli framkallad till en annan reception. Väl där fick jag visa mina papper igen för en annan person (som dessutom var den mest otrevliga person jag någonsin stött på. Hon hatade definitivt sitt jobb). Efter en massa antecknade och frågor fick jag gå vidare och göra ett skriftligt test (som var vid en bänk i samma rum som allt de andra). Testet började med några skyltar och sedan 20 frågor där de fanns olika alternativ. Jag fick ett lätt test tror jag. 
 
När de hade rättat de så gick jag och väntade på att få "köra upp". Där väntade jag i över 1 timme (!!!) på att ens få göra det. Usch. Men när det väl var min tur gick vi ut till min bil, för man kör upp i sin egna bil. Jag fick starta bilen samtidigt som "bedömmaren" gick runt och tittade så blinkersna fungerade... Sen körde vi en runda som seriöst tog 5 minuter. Jag gjorde två vänstersvängar och sedan någon högersväng. Asso va??? Men ja, jag klarade det och sedan fick jag gå in, ta en bild till själva körkortet och sedan vänta på det innan jag fick åka hem. Lätt som en plätt. 
 
De sa att detta skulle kosta 30 dollar, men jag betalade 5. Vet inte riktigt varför och om något blev fel, men jag säger ju inget att jag vill betala mer. Man är ju smålänning :P. 
 
Update: Jag var ute och skulle fixa lite i köket då jag började prata lite med värdmamma om körkortet för de behövde skicka in något till deras försäkringsbolag osv osv.
 
Värdmamma - Congrats Tilda, now you're an american! 
C - But what? Tilda's from Sweden!?
Värdmamma - Yeah, but now when she got her license you could says she's an american. 
D - She's a Swedish American. 
 
BTW, på nyheterna just nu varnar de om en biljakt i stan. SÅ COOLT! Det är det ju egentligen inte, men JO!

Softball

Först och främst! Kan vi bara ta en minut och tacka Gud för vädret nästa vecka! Åh, jag ser fram emot 17 grader och lite halvkylig!!
Men tillbaka till vad jag egentligen skulla skriva. Jag har varit helt ledig från jobb idag, och det har varit skönt. Men jag har gjort lite saker ändå. Jag skulle skypea med Fannie idag på förmiddagen, men eftersom vårt internet ärligt talat suger så bestämde jag mig för att gå till ett Starbucks som ligger 1,5 kilometer (bilväg enligt google maps) från hemmet. Där har de ju graits wi-fi som fungerar. Så jag packade ner min dator och gick dit, vilket tog dryga halvtimmen.
Instruktioner på hur man går över gatan. 
Efter lite prat där så vandrade jag samma väg tillbaka. Jag gjorde mig mentalt redo för softballen vi skulle ha med vår Au Pair grupp, som var sådär. Ingen riktigt försökte och det var ganska tråkigt, men jag var asbra tack vare mina värdbarn som har spelat baseball med mig hela sommaren. Men det slutade att många åkte hem, men vi var några stycken som gick med vår Area Director och köpte glass, så det blev väl bra ändå! 
Det blev en riktigt fin kväll och solen lös och allt. När jag kom tillbaka hem så käkade jag lite snabbt innan jag tittade på X-Factor (UK för den delen). Det är seriöst det bästa programmet ever, varför gav Sverige upp på de? Idol suger jämfört med det. Längtar tills US-versionen börjar<333
 
Nästa vecka ska vi börja Halloweenpynta!!!!! Jag är sååå excited för att se hur det kommer att bli! Jag ska kolla om jag får ta bilder och visa sen för ja, känner jag mina värdpäron (framför allt mamma) så blir det coolt. Och valet för barnen om vilken kostym de ska ha är typ världens viktigaste beslut. I alla fall ett av de viktigaste under året, efter vad man önskar sig i julklapp och födelsedagspresent.