2016: Jul, Aug, Sep

Vad sägs om en liten recap på vad som har hänt de senaste året?
 
JULI:
Jag firade Fourth of July med Sofia och hennes värdfamilj i Wissan, och sen spenderade jag mina sista dagar i Glenan med att packa och träffa lite andra kompisar. Den 7e juli flyttade jag till San Francisco, eller jag åkte till Napa först och mötte dom där. Och den första tiden i min nya stad så lärde jag känna värdfamiljen, jag turista mycket i början och det var även här jag träffade Mathilda för första gången. En bra månad med mycket nytt!
 
AUGUSTI:
Jag hängde mycket med barnen och värdfamiljen. Jag försökte väl lista ut livet lite här också. Eftersom T hade sommarlov så var vi mycket på zoot och försökte hitta på saker. Kommer inte ihåg så mycket, för det gick så långsamt men ändå fort, så himla lustigt.
 
SEPTEMBER:
EBBA KOM PÅ BESÖK: Det var seriöst en av de bästa veckorna detta året. Hade såååå kul och det var så kul att bara få umgås med henne, och Caisa med för den delen. Hade så himla kul. I september var det också en SUPERVARM helg. Sommaren här var ju inte så varm direkt, så när de var 30 grader en helg så höll vi på att explodera av värmeslag. Och i vanlig ordning jag och Mathilda på mycket bio också! 
 
 Resten av 2016 kommer när jag har kommit hem!

2016: Apr, Maj, Jun

Vad sägs om en liten recap på vad som har hänt de senaste året?
 
APRIL:
April var en väldigt bra månad. Vädret började bli bättre, jag spenderade all min lediga tid med Sofia och Felicia. Vi tog det bästa beslutet någonsin och gick på Justin Biebers konsert i All State Arena. Kommer ihåg det så väl, på morgonen disskuterade vi möjligheten, senare satt vi i en uber påväg. Bästa kvällen. I April gjorde jag också klart mina skoltimmar, kom upp för matchningsprocess igen och efter bara en vecka hade jag matchat med min nuvarande värdfamilj, och det är jag såååå glad för!
 
MAJ:
I maj började vi gå runt i shorts på heltid. Det blev så varmt så fort. Som den svensk jag är så var det ovanligt, för så varma är inte sommrarna i Sverige. Vi började väl också inse att tiden kommer att gå fort och vi måste ta vara på den tiden som är kvar. Vi hängde i parker och lekte mycket ute. Vi gick ofta till vår favoritfarm med G och A, vilket var så mysigt. Kan sakna att bo nära en alla djuren. Jag och Sofia avslutade Maj med att gå på Tatinof på Chicago Theather och Beyoncé på Memorial Stadium. 
 
JUNI:
Gud, jag kände mig så ensam i Juni haha. Nej men vi började månaden med att fira Sofia som fyllde 21!!! Sen kom hennes familj i tre veckor, och samtidigt kom Felicias syskon över, så jag var left alone (jokes). Men jag och Maren hängde mycket på stranden, jag tatuerade mig. Jag firade midsommar med Felle och hennes syskon vilket var kul! Också, så hade jag, Sofia och Felicia vår sista dag tillsammans alla tre. Det var en sorglig dag. 
 

2016: Jan, Feb, Mar

Vad sägs om en liten recap på vad som har hänt de senaste året?
 
JANUARI:
Jag kom precis tillbaka till Chicago efter att ha firat jul hemma i Sverige, och väl tillbaka firade jag in det nya året med Sofia downtown med middag och att titta på raketer. Vi tog en alldeles för dyr uber hem. Jag hängde med henne och Felicia som vanligt, och vi hade tacokvällar och spelkvällar. Jag hängde mycket med lilla G. Vi hade många mysiga luncher. Vi försökte även stå ut kylan i januari. Det var som allra kallast då. 
 
FEBRUARI:
I Februari var jag med min värdfamilj på semester i Florida. Vädret var väl inte jättebra. Men det var ett fint ställe vi var på och det var kul att få se de! Det jag jämt kommer att tänka på när jag tänker på den resan är att vårt flyg hem var försenat och vi var hemma 5 timmar senare och det förstöre mina planer med Felle och Soffis. Hemska minnen. Med februari kommer jag också ihåg att jag, Sofia och Felicia reste så vi var ifrån varandra hela tiden kändes det som. Haha, februari var ingen bra månad helt enkelt.
 
MARS:
Månaden jag fyllde år! Jag hade en bra men annorlunda födelsedag. Jag, Felicia och Sofia var i Wissan i min värdfamiljs lake house och myste utan internet. Farmor och farfar kom på besök, och även Fannie! Fannie och jag var i New York i några dagar och det var mysigt. Det var verkligen som att fira in våren i NYC, bästa någonsin. Här någonstans började jag väl också ta ett seriöst beslut om att försöka förlänga med ytterligare ett år och började på "egen hand" prata med några familjer. Det var spännande.