I'm back

Vill bara skriva och informera er om att jag är tillbaka i Glenview nu. Här är allt sig likt och barnen sov när jag kom hem, så jag träffar dem imorgon. Flygningen gick bra. Det är ju bara sjukt segt eftersom att den var ungefär 9 timmar lång. Hann plöja igenom några filmer och sova en liten sväng. Men trots det är jag supertrött. Tänker tvinga mig själv att vara vaken en liten stund till för jag har en tanke om att det kanske hjälper mot jetlagen? Om inte annat så får jag sova ikapp i helgen. 

Catch up

Idag har jag träffat dessa två, Elin och Sophia. Så himla kul! Vi pratade igen allt vi missat, cathcade upp på varandras liv och disskuterade gamla gymnasieklassen och vad alla höll på med nu för tiden. Så mysigt! Dessutom hade vi en pangfika med, och det var ju inte igår eftersom fika inte exsiterar i USA. 
 
Men imorgon åker jag hem igen. Nu kände jag väl att det räckte :P. Ser fram emot att få komma tillbaka, det ska bli kul att se barnen. Frågan är om barnen tycker det ska bli kul att se mig? Mitt Sverigebesök har för övrigt varit mycket bra. Det har varit kul att se alla, men mitt liv är ju för tillfället på andra sidan havet, och det är väl lite det jag vill tillbaka till nu. Så nästa gång jag skriver så är det från mitt rum<333

My new tattoo

Idag begav jag mig in till Växjö i sällskap av Ebba, Alma och Fannie. Jag hade bokat en tid för att tatuera mig, och bokade jag tidigt som tusan. I och med att jag visste att jag skulle åka hem så bokade jag en tid på stället jag gjorde min förra så jag "visste vad jag skulle få". Det kändes tryggt för själen. Typ.
Så när den var färdig och klar så gick vi och åt lunch på Spice n' Rice<333. Det som sög här och som äger i USA är ju den fria refillen på drickan. Där betalar du bara någon dollar och så kan du dricka så mycket du vill och bara orkar (på de flesta ställerna). 
 
Så, hur blev tatueringen då? Jag är jättenöjd. Den är fin. Jag vet ju precis vad det står, men jag gillar att det är lite otydligt och att man inte riktigt ser om man inte vet vad det står. För då blir den mer min också, när inte alla fattar.