San Francisco Pride

I går var det som sagt San Francisco Pride, alltså den stora paraden. Jag mötte upp Kyara vid 11-tiden, och precis när vi hittat varandra bland alla andra tusen människor som var där så började hela kalaset. Vi stod och tittade i närmare två timmar skulle jag tro, och även när vi lämnade efter den tredje så höll de på! Det var sååå kul, och det fanns så mycket kul att titta på. Har inte alls många bra bilder, men är glad att jag spenderade mer tid åt att titta på paraden i verkligenheten än genom min telefon. 
För alla er 13 reasons why älskare så var en del av deras cast med i Netflix lilla sektion, och hon som spelar en av huvudrollerna kom springade mot oss. Jo, det var coolt. 

Muir Beach

Idag på morgonen följde jag med min värdfamilj till Muir Beach, vilket ligger ungefär 30 minuter norr om San Francisco. Det ligger i närheten av Muir Woods som jag åkte till tidigare i vår. Där träffade vi deras kompisar, som nu också har Au Pair! Det är ju kul. Hon heter Kyara och kommer från Sydafrika. Så himla exotiskt.
Så vi åt lunch i Sausolito innan vi åkte tillbaka hem, och då tog jag Sobe på en promenad. Efter de gick jag till posten och sen vidare för att köpa en glass. Jag har jobbat ikväll, men behövde endast kolla film med barnen och sedan lägga dom, så det var inte så jobbigt. Imorgon kommer Kyara in till stan och vi ska kolla på pride paraden tillsammans!
 
Btw, jag var och fixade mina naglar här om dagen, det är ju alltid kul att berätta. De är så fina just nu så man får ju passa på, lol. Tror jag ska göra de igen innan jag åker till Texas så de är semesterfina. Gud, låter som alla hemmafruar.
Men nu ska jag läsa lite mer innan jag ska gå och lägga mig! Hoppas ni har en bra helg! 

Midsummer

Då var midsommar över för iår igen! Jag kan inte påstå att jag tyckte om midsommar så mycket innan, men nu när jag har varit borta från de 2 år i rad så måste jag påstå att jag saknar de lite. Jag ser fram emot att fira de igen på riktigt. Även om det blev väldigt bra idag ändå! :)
 
Jag gjorde kransar till oss allihopa, för de fanns blommor till alla.
Sen gjorde vi också tårta, blev sååå nöjd med den och den blev så god!
Vi åt köttbullar också, så klart. Ingen sill, för den var inte så uppskattad vid jul så hoppade över de! Annars var det en lugn dag. Ska nog följa med och hikea imon. På söndag är de den stora pride paraden i stan, så de måste man gå och titta på. Den är ju faktiskt en av de största i världen! 
 
Hoppas ni hade en mysig midssomar och att det inte regnade för mycket!