The woods

Hej på er. Det var inte meningen att lämna er så här länge, men så blev det. Veckan har kännts väldigt lång så jag tycker att det är väldigt skönt att det är fredag imon! Min värdfamilj åker iväg på semester imon, så alla har varit väldigt taggade och exalterade inför den stora dagen imon så det har gjort veckan lång tror jag. Så imon åker dom och jag har en vecka för mig själv med hunden. Skönt.
 
I måndags var jag och S på zoot. Vädret är väldigt bra denna veckan så var tvungen att passa på att vara ute. Märkte för första gången att de hade Gotlands hästar! Haha, heter det ens gotlands hästar? Tror inte det. Förlåt mamma, Ebba och Alma.
I tisdags var jag och S i en skog!! Uppskattade det så mycket! Saknar att bo granne med skogen och elljusspåret ibland. 
Sen hämtade vi upp T och vi åkte på Tae Kwan Do. Sitter ju och tittar varenda vecka, och de börjar bli jätteduktiga nu, på riktigt. De gjorde "nedtagningar" så de börjar köra små matcher och sånt mot varandra. Det är bland de gulligaste som finns. 
Och det var ungefär denna veckan? Jag har gjort upp matschema för nästa vecka, så varje dag kommer de komma dagens middag, och walk of the day eftersom jag ska va hundvakt. Så nu ni har ni något att se fram emot. Det börjar på måndag (tisdag för er då skulle jag tro). På söndag planerar vi att åka till Six Flags. SÅÅÅÅÅÅ TAGGAD!!!! Hoppas ni får en bra helg så hörs vi snart igen! 

16th Ave Tiled Steps

Hej på er! Jag har verkligen haft en väldigt lugn och skön helg. Inga måsten och jag har verkligen bara kunnat ta dagen som den kommer. I lördags tog jag det bara lugnt på förmiddagen. Senare efter lunch mötte jag upp Emma och vi gick till en väldigt känd (tror jag?) trappa ungefär 45 minuter bort. Den var så fin, och tydligen en av världens finaste trappor. Så all mosaik på trappan var handgjord, och trappan var lång. 
Jag tog med hunden med så hon fick sin promenad. Är ganska imponerad. Att den lilla hunden pallade så mycket, för San Francisco är som bekant ganska bakigt att gå i, och vi var ute ungefär 2 timmar. Men jag googlade innan vi gick, och tydligen så klarar dom ganska mycket, ungefär som en själv. 
Idag, söndag, sov vi länge, sen åkte jag och Emma downtown lite snabbt.  Hon behövde nya skor för hon ska till Tahoe nästa vecka. När jag kom hem igen så tog jag hunden på promenad, och när vi kom tillbaka hem så var familjen hemma igen. Så lekte en liten sväng med barnen innan jag gick och plockade undan på mitt rum. 
 Och nu ska jag bara jobba fram till fredag, sen åker min värdfamilj på semester i en vecka. Och då blir det bara jag och hunden hemma. Fett skönt ändå haha. Dessutom får jag ha bilen för mig själv den veckan så ska försöka planera lite dagsturer och utnyttja möjligheten. Hoppas ni har haft en bra helg, nu är det snart måndag igen!

Taco Friday

Hej på er. Nu var det fredag, och det är lite extra skönt den här helgen. Min värdfamilj åkte idag vid lunchtid upp till sina vänner i Tahoe, så jag var ledig redan vid 1.30. Så jag ska vara hemma med hunden i helgen, så det blir väldigt lugnt och skönt. 
Kan vi bara prata lite snabbt om familjen de ska åka till? Så deras äldsta dotter går i T's klass. Tydligen bor de i ett jättefint hur mitt emot Palace of Fine Arts, som är sååååå fint!! Sen så är deras hus i Tahoe jättestort och jättefint och i ett av de finaste områdena där. Min värdfamilj körde obviosuly upp, men eftersom de ska bli snöstorm och de inte byter till vinterhjul här så måste de köra med snökedjor, men då får man bara köra 20m/h. Det skulle ta dom 6+ timmar att komma upp när de normala fall tar 3,5. Så jag frågade om deras vänner skulle köra upp med. Men nej, de skulle ta sitt privat jet... MEN VISST!! 
Fattar ni hur mycket pengar dom har!?!? Nej, inte jag heller. Men när du kan ta dit privata jet för att flyga typ en kvart så har du liiiiite för mycket. De har dock de sötaste barnen ever. Vi träffar dom på music class varje vecka, och de är så söta. Och bara genom att titta på mamman så skulle jag aldrig gissa att dom hade så mycket pengar, för de är inte så att de show off direkt.
 Så ja, från private jets till fredags tacos. Eftersom jag är hemma själv så kom Emma över ikväll. Vi gjorde tacos och kollade ikapp på catfish. Sen slutade det med att vi kollade på Twilight, och jag tycker verkligen inte den filmen är bra. Så himla dålig, haha. Men Emma gick nyss hem, så jag ska snart gå och lägga mig, för hunden har någon slags klocka vid 8 att hon måste ut på toa då. Sen får vi se vad jag hittar på imon. Ni får säkert reda på det så småning om! :)