No connection

Vårt internet är så segt ikväll så jag kan inte skriva via datorn, så jag tittar bara in för att säga hej och skriva att jag lever. 

Min söndag har varit väldigt lugn. Skypeat med Fannie, läst, varit på Target, umgåtts med familjen och nu kikar jag på VMA's. 

Imorgon ska jag boka flygbiljetter för att åka till New York igen i november<33 woho! 
Nu när fotbollssäsongen (amerikansk) är här så ser det ut såhär på Target. 

Rainy Day

Idag har det regnat hela förmiddagen här, och nu har det i alla fall slutat. Jag jobbade några timmar idag fram till lunch, och det gick förvånandsvärt lätt med alla barnen. Både jag och värdföräldrarna blev helt chockade. Så klart blir jag på bättre humör när det går så bra! 
 
De äldsta hade playdate hos en kompis medans jag och 1-åringen åkte och handlade lite överallt. Vi gick sedan ut på altanen trots regnet och gick runt barfota och plaskade i vattnet. Som min 1-åring sa, just water och det stämmer ju. Det är bara vatten, så det torkar ju. 
Nu är jag ledig resten av helgen och väntar på att Kathy ska komma hit, så vi får väl se vad vi hittar på. Värdmamma nämnade något om en bio där man kan beställa mat och greja, så det kanske är ett alternativ? We'll see. 

Beach

Jag började min dag med att jobba. Vi åt frukost, skickade iväg den äldsta till skolan, lekte på garageuppfarten, gick till lekparken och väntade på värdmormor. När hon kom så slutade min jobbdag, redan vid klockan 11. Så efter några skypesamtal så hämtade Felicia upp mig och vi åkte och käkade lunch. Återigen på Cheesecake Factory, men inte någon cheesecake, men rester till lunchen imorgon. 
 
Jag lyckades även köpa mitt första Yankee Candle. De luktar hallon och det är jättegott och jag kunde inte låta bli. Det var väl dyrt egentligen, men hoppas det är värt. 
 
Men framåt kvällning så köpte vi med oss lite mat och åkte till stranden som ligger i Wilmette och satt där i några timmar, käkade kalla vitlöksbröd, melon och chips, blev uttittade av en stackars fiskmås och pratade en massa. 
Så himla mysigt, och så kul. 
 
Imorgon börjar jag jobba vid 12 och fram till kvällningen. Värdföräldrarna ska iväg, så då ska deras gamla barnvakt komma hit och hjälpa till, vilket är skönt så här första gången jag är själv med alla på kvällen. Vidare i helgen så får vi se lite vad som händer. Planerar en massa och jag ska även jobba lite på lördag. Vi får se helt enkelt.