This Is Us

Det kändes som det var evigheter sedan som jag hade en lördag där jag inte hade en plan. Så det var ganska skönt att vakna idag och inte veta vad jag skulle göra. "På grund av" mina värdbarn vaknade jag redan vid halv åtta men ville mest dö, så var inte jättetaggad på livet. Men gick upp en liten stund senare och åkte till gymmet en sväng. Såååå himla mycket folk!! Blev ännu mer bestämd på att morgontimmarna är mina timmar. Mycket bättre.
 
Framåt kvällningen åkte jag och hämtade upp Felicia. Vi tog en sväng till Target innan vi åkte hem till mig och åt pizza. Hade äntligen någon att dela en hawaii med (fast den heter inte hawaii för man äter bara sasuage eller peperoni på pizzorna här) och det var den bästa pizzan på länge. Vi kollade på dokumentär och på One Direction: This Is Us. 
Så här taggad var Felle när jag hämtade henne. Yey. 
 
Imorgon, mina vänner, så bär det av till IKEA. Tidigare idag sa min värdmamma att om det finns någon choklad så köp hem några till mig för den är så god. Told you, svensk choklad är bäst. 

Haircut

Idag kom en kompis till familjen förbi och skulle klippa håret på dem, så då blev jag erbjuden en jag med. Passade på eftersom jag ville klippa upp det lite. Nu är det rent och fräscht även om det inte var så slitet innan. Som alla andra friösrer som har rört mitt hår så blev även denna förvånad över att det inte var så slitet och att det var så fint. Tack tack. 
 
 Efter att jag slutade klockan 4 så åkte jag och hämtade upp Sofia, och vi fortsatte till Felicia. Vi handlade till taco-night innan vi åkte till Felicia igen. Slutligen hamnade vi på en bio, vilket var trevligt! Vi såg Dirty Grandpa med Zac Efron och Robert De Niro och den var hilarious. Sen är ju smörpopcorn med extra smör inte så tokigt de heller. 
 
Idag fick jag även reda på att nästa helg är det Super Bowl! Tagga football och chili typ. Vi kommer som sagt vara i Florida, så vet inte om chili är så lämpligt? Men jag är taggad på att få se detta! Pausunderhållning och reklam, what's up!? 

Tomato Mozzarella

Min värdfamilj håller på att bygga nytt hus, så därför håller de på att försöka sälja deras nuvarande hus. Så idag på förmiddagen hade de en visning så jag och G var "tvugna" att åka iväg och göra något. De andra är ju redan borta i och med skola. Så vi hade lite ärenden på en mataffär, vi åt lunch och sedan besökte vi Sofia och hennes värdbarn innan vi slutligen kunde åka hem och ta nap. 
 
Jag åkte till gymmet nu ikväll. Den senaste tiden har jag varit där på morgonen, och det är något jag tänker fortsätta med. Det är sååå mycket folk på kvällarna och på morgonen är det knappt något om man jämför. Annars är jag stolt över mig själv som går upp tidigt för att ta en sväng dit. Men jag måste erkänna, det är väldigt skönt! Kollade precis upp att när vi ska till Florida så finns det gym på den resorten vi ska bo på, och det blir ju bra. 
 
Nu ska jag ta en dusch, sen sova. Imorgon ska vi troligtvis på bio (!!) och på söndag ska vi ta en tur till IKEA!!!! Tagga köttbullar, och kanske marabou???
Min goda lunch idag!