Memorial Day

I lördags var vi som sagt på Beyoncé. Jag och Sofia åkte ner vid tre tiden för vi skulle käka Nandos innan och det är ju så himla gott. Kollade upp och det finns inte på västkusten :( Men efter lite mat där så mötte vi upp Maren vid Buckinghamn Fountain. Det är mycket fotograferingar som sker där, till exempel för bröllop, så det fanns mycket kul att titta på. Vi gick sedan mot Soldier Field där konserten var.
 
Konserten var bra! Hon är ju grym, inget snack om saken. Men för mig så var det inte det bästa jag upplevt. Jag tror att hade man lagt ner lite tid på att lära sig låtarna så hade det varit roligare. Asso jag lyssnar ju inte jättemycket på henne, men jag är glad att jag har fått uppleva henne live. Kommer jag vilja göra det igen? Ja, kanske, men i så fall med bättre platser. Det är ju klart att man alltid skulle vilja hamna lite närmare. Men helt klart godkänt!
Idag, måndag, så är det röd dag här eftersom det är Memorial Day. Idag så firar man alla soldater som har krigat eller krigar för landet. Asso, really? Men om det ger mig en extra ledig dag så absolut! Vi hängde hos Sofia igår och det slutade med att vi sov över där, så idag när vi steg upp så käkade vi frukost och sen har vi bara spelat kort. Lugnt och stilla. 

#tatinof

Gissa vem som bara jobbade halvdag och nu är ledig? Jag! Hehe, så skönt och så välbehövligt! Wiho. Men som sagt, ikväll var jag och Sofia downtown för att titta på Dan & Phil på Chicago Theatre. Kan vi bara börja med att komma över de faktum att vi bytte upp våra platser? Vi köpte dom billigaste biljetterna för det var inom vår priskategori. När vi kommer dit så får vi gå och få nya biljetter och vi fick jättebra platser. Det var jättelustigt. Sen kan vi bara också konstatera att teatern är jättefin! Och för det tredje så tycka i alla fall jag att det var bra!
 
Antar att det var mycket internskämt (lol) och jag kan egentligen inte skriva så mycket mer än det. Man fick inte ta bilder eller något, och inte skriva något om det, så here we go. 5/5. Jag visste inte alls vad jag skulle förvänta mig eftersom de egentligen håller hus på internet. Men det var kul. Jag är glad att jag gick, jag skulle nog ångrat mig annars. Imorgon är det Beyoncé. Kan väl säga redan nu att setlisten är imponerande. 
 

6 more weeks

Godkväll. Sitter as we speak och väntar på att värdpäronen ska komma hem från date night. Det är ju inte jätteansträngande, men jag är trött. Började ändå förens klockan 12 idag, och det har varit lugnt, men är ändå trött. Var bara med de minsta idag och de napade när jag började, så det är ju chill. G sov till klockan 4 idag med, så myste bara med A när hon vaknade vid 2 tiden. 
När G vaknade var han inte jättepigg. Han har någon slags magsjuka, så han är inte jättefräsh så att säga. Annars var det kaos innan päronen stack. Bilnycklar försvann och hej och hå. Men allt löste sig, som tur var. Imorgon jobbar jag bara halvdag sen är jag ledig fram till och med måndag! Yey. Så välbehövilgt. Kom även på att jag bara har 6 veckor kvar här. För torsdag om 6 veckor går mitt flyg mot västkusten och tagga. På tal om det så måste jag verkligen åka till post officet imon och skicka iväg lite paket, sen ska jag och Sofia åka downtown och titta på den här föreställningen. På lördag är det dags för Beyoncé och det ska bli väldigt spännande. Jag återkommer med det någon annan dag.