Mission Dolores Park

Idag bjöd San Francisco på bästa vädret, och det verkar som att de ska hålla i sig hela nästa vecka. Tack för de. Så jag och Emma bestämde oss för att ta oss till Mission Dolores Park som är en stor park mellan Mission och Castro. Det samlas sååååå mycket människor där när de är fint väder, som ni kan se på bilderna. 
Vi hade köpt med oss lite lunch, så vi satt och åt de där och tittade på alla tusentals människor som var där. Det finns så mycket intressant att titta på, haha. I SF kan du verkligen se ut och i stort sätt bete dig hur du vill. Ingen dömmer någon här, vilket ger stan en väldigt härlig känsla. Men de kan man verkligen se i den här parken! 
Innan vi begav oss hem igen, för att Emma skulle jobba, så ställde vi oss i den jättelånga kön för att köpa glass på seriöst bästa glass stället i hela SF. Tror vi väntade i ungefär 40 minuter. De är i klass med Bosses i Linköping, så då förstår ni att de är bra! 
När jag kom hem så hade jag världens lustigaste upplevelse i mitt rum. Jag har en liten fåtölj i ett hörn, så satt i den med min dator i knät. Jag var ensam hemma, ensam i huset och ensam i mitt rum när stolen helt plötsligt börjar skaka. Jag trodde jag inbillidade mig först, men datorn i mitt knä började typ hoppa och åka fram och tillbaka, och allt annat var helt stilla i rummet för jag tittade mig omkring för att förstå vad som hände. Det var så lustig, och jag kan verkligen inte säga vad det var. Tror jag håller på att bli galen.
 
Så med den dramatiska händelsen tänker jag avsluta för idag. Hoppas ni har det bra, så hörs vi snart igen! 

My old camera

Idag, efter jag vet inte hur länge, så plockade jag fram min systemkamera. Den har inte fungerat så bra på sista tiden, men jag gjorde något med den igår så nu kanske den överlever några månader till. Den spelar verkligen på sin sista refräng, så är det någon som vill sponsra med en ny så tackar jag ej nej till de. 
Så jag hade med den ut idag på förmiddagen när jag och S lekte på baksidan. Nu har jag en liten välbehövlig paus. S tar nap och T är på artifact, men vi ska strax bege oss för att hämta henne. Hon är inte på jättebra humör idag, så det kommer nog bli en lång eftermiddag/kväll. LYckligtvis så kommer min värdmamma hem från sin resa idag, och imorgon jobbar jag bara fram till 3. Thank God. 
 
Jag hoppas ni har en bra torsdag, så hörs vi snart igen! 

Unicorn

Förra veckan kom Starbucks ut med en ny dryck, som var limited edition under 5 dagar. Som den tönt jag är var jag tvungen att testa den. Den är rosa, har massa strössel på och smakade godis. Kändes som man flög omkring på rosa moln efteråt.
Jag var i alla fall superexcited! 
 
Idag, måndag, har jag bara jobbat fram till 2.30. Min värdmamma ska ut och resa imon så tisdag till torsdag kommer bli långa dagar. Så jag både börjar och slutar veckan lite lätt. Förhoppningsvis så går det bra! Så under mina få timmar idag så pysslade jag och T. Det har blivit en grej att göra "puppets" i skolan nu, och så har det även blivit här hemma. 
Nu ska jag gå och äta middag med dom som är hemma, sen så ska jag börja titta på en ny serie! Hittade den på netflix idag. Den utspelar sig här i San Francisco, så det är ju alltid kul. Ha det så bra, så hörs vi snart igen!