Apple Picking

Jag skrev ingenting förra veckan, för seriöst inget hände förra veckan. Båda barnen var sjuka, S i början av veckan och T på slutet. Så var typ bara hemma och slöade. Har sett varenda avsnitt av Sofia den första, och så fort jag hör den introlåten så håller jag på att gå bananas. Tur det är över! 
 
I lördags så åkte jag och Emma till Billy Goat Hill här i SF. Det finns i normala fall en gunga där, men tyvärr så var den nere när vi kom dit, och det var ju lite synd. Men det var en jättefin utsikt, så det var hur fint som helst!
I går, söndag, så åkte jag med familjen på Apple Picking! De åker till en farm 1 timme norr om SF, så det var ju såklart varmt där! Innan vi åkte till själva farmen så åt vi lunch på ett jättemysigt ställe där de mesta av deras produkter är närodlade. Så himla gott. Tomaterna var så goda! 
Efteråt begav vi oss för att plocka äpplen. Vi plockade 20 lbs (vilket är typ 10kg) så nu finns det äpplen så det både räcker och blir över! Det var väldigt mysigt dock. Varmt var det också! Nästa utflykt blir till pumpkin patchen, och det det så mysigt förra året!! Är så glad att jag får uppleva hösten här igen även om jag längtar mer till jul! 
Imorgon ska T till skolan igen och det är tur det! Hon var hemma en extra dag idag, men det var på gränsen alltså. Hon hade behövt komma iväg och göra något. Förhoppningsvis så slipper vi sjukdomar och annat ett litet tag framöver nu. Hoppas allt är bra med er där hemma, vi hörs snart igen! 

Friyay

Äntligen fredag! Det är ju ändå skönt, tänker jag. Jag är dock inte klar för veckan, men mina sista timmar nu sover barnen och jag ska titta på tv. Jag hittade en ny serie igår som verkar bra, så nu har jag något att titta på! Imorgon ska jag ha sovmorgon. Jag har börjat "tidigt" slutet av denna veckan eftersom värdpappa var ute och reste, så det kan ju vara skönt och slippa ställa klockan. 
 
Något jag har tänkt på är att jag vill skriva ett inlägg om de nya schemat, för det är så annorlunda från de första året. Jag gillar nog mitt nuvarandra schema mer även om det blir lite långtråkigt ibland. Nu går T i skola på eftermiddagarna, och då är jag hemma med S som sover, så jag har ju hunnit läsa mycket sen jag kom. Tror jag kommer snitta en bok i veckan, för då när hon sover passar jag på att läsa. Samma sak när jag är med barnen på aktiviteter. Eftersom det bara är en att hålla koll på så läser jag. 
 
Men efter ikväll är jag ledig hela helgen. Imorgon har jag planerat bio med Emma och sen får vi se vad som händer. I övrigt så blev jag så extremt taggad på julen nu i veckan och har redan börjat tjuvlyssna på julmusik. Men här är det ju halloween på tur, och sedan också thanksgiving innan, så det är ju långt kvar. Och något annat jag funderade på här om dagen var att i och med att jag kommer hem lite tidigare nu (var ju tvungen att flytta hemresean) så är jag hemma första advent. Jag vet inte, det kändes bara så kul i och med att jag missat hela december månad, alltså inför jul, två år i rad. Decembernatt och glögg, here I come.
 
Men nu ska jag starta min serie. Ha det så bra så hörs vi snart igen. 
 

Sunflowers

Hej hej hej. Här rullar dagarna på som vanligt. Nu skulle jag nog våga säga att min kära jetlag är över och det är skönt. Hatar jetlag, även om det så bara är själva ändringen till sommar/vinter tid. Det stora just nu är att jag försöker hitta någon ny tv-show att titta på. Det suger att inte ha något på kvällarna att se fram emot. 
 
Nu på tisdagar och onsdagar har jag lite ledig tid på förmiddagarna vilket är nytt. Det är lite lustigt och ha båda barnen borta och jag har fri lek och göra vad jag vill. Det känns konstigt, men okej. Dessutom är eftermiddagarna väldigt lugna eftersom T är i skolan då och S har nap, så jag brukar sitta här och läsa. Tur nog så har jag börjat läsa en jättebra bok, så det gör mig ingenting. 
 
Till helgen är jag ledig. Det ska bli skönt. Vi funderar på att gå och se It faktiskt, haha. Jag uppdaterar er om det. Ha det så bra tills dess.