Since last time

 Vad har jag gjort sedan sist? Jag vet knappt, tydligen inte tillräckligt mycket för att skriva något här. Men i onsdags var det ju TV-night. Vi tittar ju alltid på Catfish, och det var jättespännande. Det var typ Det Okända och det var creepy. 
 
Igår, torsdags, så hade vi Au Pair möte. Felicia kom och hämtade upp mig, och sen for vi iväg till Pinstripes som är en bowlinghall (snedstreck restaurang tydligen). Vi var 5 personer på vår bana och jag vann i alla fall första omågnen. Eftersom vi var ganska snabba fick vi extra tid för vår andra omgång och det var ju snällt. 
Idag, fredag, så jobbade jag inte så länge, men ändå var jag jättetrött. G har varit på såååå tråkigt humör hela veckan och bara gråter för ingenting. Pallar inte. Sen ska man hålla reda på tre andra ungar och gaah, ibland önskar jag att jag var två personer. Men vi tog oss igenom dagen och det var väl tur det.
Vid 6-tiden åkte jag och hämtade upp Sofia och vi åt hamburgare. Vi åkte sedan vidare till ett ställe med massa studsmattor! Man fick betala en summa och sen hoppa hur mycket man ville. Vi tog bara en timme och det räckte gott och väl, för gud, det är ju värsta träningspasset! Även halvvägs så startade ju discohoppet så då var det discolampor och musik. Det var väl typ jag, Sofia och barn under 12 år. Men men, how to have fun when you're under 21!! Wihoo
 

Baking with four kids

Idag ville C baka på eftermiddagen, så jag tänkte väl att det är väl inte så krånligt att baka med fyra barn? Lättare sagt än gjort, hehe. Det värsta är ju att A fattar att hon är utanför när hon bara får sitta på golvet, så hon måste bäras hela tiden. Det är ju bra träning för armarna, men ändå. 
 
Men hon är ganska söt. Mitt fokus var ju på att fixa smeten (vi gjorde muffins) och när hon kände att hon fick lite för lite uppmärksamhet la hon sin hand på min kind och ville typ ha lite ögonkontakt så hon fatta att jag fattade att hon hängde där på min arm. Hon hade även börjat med ett nytt ansiktsuttryck som är sååå himla roligt! Jag och värdmamma dör varenda gång<3333.
 
Men i övrigt är det date night. Värdisarna ska vara hemma om en liten stund. Jag fick också reda på att min nya värdmamma gillar Justin Bieber, och kände mest bara yes, det kan ju inte bli sämre? Jag pratade även en snabbis med Sophia idag och det är alltid lika kul. Hon är så himla klok<3. 
Haha, förlåt, men detta var den bästa bilden jag hitta på mig och Sosse. Pigga och glada utanför Europaparlamentet i Strasbourg! 
 
 
Update: hittade dessa! 
 

The season is over

Har bara jobbat halva dagen idag, och det är ju lite lyxigt. Imorgon börjar jag inte förrens 2.30 igen, och det är ju också lite lyxigt. Det känns extra bra att ha det så eftersom att Black Hawks spelade ikväll. Så Felicia och Sofia kom över hit ikväll och vi kikade på matchen med värdisarna. Tyvärr gick det inge vidare eftersom de förlorade 3-2, och det var den sista avgörande matchen. Better luck next time!
 
Jag fick även mejl från nya värdisarna som ville boka mitt flyg till San Francsico. Nu blir det på riktigt. När jag kommer till dom så har de hyrt ett hus på ett ställe som heter Napa, så jag ska få åka med dom dit och spendera de första två dagarna där. Jag googlade massa bilder och det såg väldigt fint ut. Ja, exciting i alla fall. I övrigt så har vi en liten buske/träd utanför trappan som är sååå fin! Färgen på blommorna är sååå himla fin och ibland kommer jag på mig själv att bara titta på den ibland, hehehe...