This Town

Ni vet när man hör en låt och den bara träffar rakt i hjärtat. Alla känslor du någonsin känt bara bubblar inom dig och man vet inte riktigt vad man ska göra? Det hände idag. Niall Horan släppte ny singel idag, helt oväntat, och det är bland de finaste jag någonsin hört. Första gången jag lyssnade på den så typ exploderade huvudet (på ett bra sätt) och har lyssnat på den heeeela dagen. Så otroligt vackert.
Annars har jag haft en bra dag med lillen idag! T har varit upptagen med skola och Artifact, och dessutom fick hon skjuts efter skolan så jag har haft en lugn dag haha. Jag och S var i alla fall på the Academy, och hon hade så kul där idag. När hon hade nap så fixade jag bara tvätt och tog det lugnt. Har råkat ut för nackspärr tror jag, så har så ont i min nacke ner i min vänstra axel. Det är inte skönt. Men vad som är skönt är att jag fick sluta redan vid 4 idag eftersom att de skulle iväg på playdate med värdmamma. Så tänkte bara ta det lugnt och troligen lyxa till det med uberEATS ikväll (alltså få maten hemkörd haha). Imorgon är det fredag!
Min tbt på insta idag var till JB i Chicago med Felicia och Sofia. Det var bland de bästa som hänt iår! 

Where did your Spanish go?

Idag har varit en bra dag, det måste jag erkänna! Förmiddagen bestod som vanligt av balett. Dock var S inte på så bra humör, så de var en pina att vänta med henne idag, 50 minuter kan vara väldigt långa ibland! Så efter lite snabb lunch hemma så var vi på music class, och det var så kul. De är med många av T's klasskompisar och vi var hemma hos en kompis, en lärare kom dit och sjöng med barnen (och mammorna+mig). S vekrligen ÄLSKADE det och det var så kul att titta på henne när hon dansade och sjöng med. När vi kom tillbaka sov hon, så jag och T passade på att baka kakor. Vädret är inte jätteroligt så vi kunde inte direkt vara ute. 
 
En annan rolig sak som hände idag när jag och T gick till affären för att köpa lite saker till våra kakor så började hon prata om svenska, engelska och spanska. Familjens förra nanny pratade bara spanska (alltså hon kan inte ens engelska, så jag undrar hur de gick till med päronen??) så barnen, eller mest T, kunde prata spanska innan. Men nu har hon glömt bort eftersom hon inte hör de dagligen. Så vi kom fram till att vi båda hade tappat bort vår spanska och att vi kanske kunde hitta den igen? Haha, min spanska nu är ju som min ryska just nu, alltså obefintlig, så ja.
 
Har ni något koll på debatterna som håller på här nu i och med valet? De var ju debatt i måndags, och jag tittade på halva då och sen resterande igårkväll. Enligt mig så är det ju inget snack om saken vem som vann debatten, och vem som borde vinna valet! Jag tycker att det ska bli väldigt intressant att få uppleva just detta valet här, i landet, på nära håll som en outsider. 
 
Bara två dagar kvar, sen är det heeeelg! 

War Dogs

Jag vet inte vad som hände, men de senaste två dagarna har varit så sjukt varma! I söndags så var det upåt en 30 grader mitt på dagen, och det var första gången jag hade på mig shorts i San Francisco. Jag och Mathilda möttes upp vid Ocean Beach (ej för att bada, de gör man ej här) och vi gick längs stranden, ända upp till Baker Beach. Senare på kvällen så möttes vi upp och tittade på bio. Vi såg War Dogs, och den var väldigt intressant. Den var baserad på en sann historia. Jag gillar Miles Teller som spelade i filmen, han är bra.
Hittade ett par byxor i min garderob jag glömt bort att jag köpt, och dom var såå sköna. Haha, blev på så bra humör och de var typ "snygga mjukisar" så man kan ha dom när man inte vill ha jeans men ändå se lite ordentlig ut. Okej ska sluta nu innan detta blir en mode blogg.
 
Idag, mina vänner, så tog jag körkort. Tre körkortet på 2,5 år. Jag tror jag har besviat att jag kan köra bil nu? Nej, men måste ha California Driver's Lincense här för annars är jag olaglig och de kan inte lägga till mig på försäkringen, så det var lika bra! Eftersom jag redan hade ett körkort i Illinois så behövde jag bara göra ett skriftligt test som var ganska enkelt, så det var inte så allvarligt. Skönt att ha det gjort i alla fall!
Ikväll när vi åt middag så diskuterade vi valet som är om i November här! Min värdmamma visade ett klipp där de intervjuade människor som sa de sjukaste sakerna om Trump, Clinton och Obama! Det enda man kan göra är att skratta åt dom och det är sjukt att det ens finns människor som tänker så! Nu börjar ju debatterna här, så förhoppningsvis så kan vi hitta de och se det ikväll, så intressant! 
Det intressanta är 1 minut in.