Tea, Cheesecake and Ice Cream

Jag var tvungen att gå in och läsa när jag senast skrev, haha. Sitter aldrig vid datorn längre känns det som. Är typ ute och springer eller hänger nere med famijlen. Det är ganska skönt att det är så dock, så ni får vara förstående. Funderade också på vad som har hänt de senaste dagarna, och jag får väl dra ihop något kort här så ni har koll.
 
Jag har jobbat på som vanligt och det går bra. Ebba har bokat flygbiljetter hit nu! Wiee<3. Så taggad. De ska få bo här, vilket är snällt av värdisarna. Annars börjar saker få rutin och det är skönt. Den äldsta har varit på camp på förmiddagarna, vilket har varit nice för då har jag bara haft ett barn. Vi har hittat på lite olika saker. Music class, the academy och lite parkhäng. I fredags eftermiddag gick vi till The Japenese Teagarden som ligger här i parken bredvid med värdmamma. Vi drack te och kollade in trädgården som var jättefin. Vi fick även lyckokakor!
Igår, fredag, efter jobbet så mötte jag upp en svensk tjej som precis har flyttat hit med sin värdfamilj. Vi åt hamburgare som var jättegoda på ett ställe downtown, och senare så köpte vi cheesecake på Cheesecake Factory! Hon hade aldrig varit där, så vi var ju tvugna. Vi åkte sedan hem till mig och åt de här för de var kallt ute. 
Idag var jag ute och sprang på förmiddagen, och när jag kom tillbaka så pratade jag med Sosse! Jättetrevligt. Sen blev det en snabbdusch innan jag började jobba. Städerskerna var här så det var lite klrurigt, men det löste sig. Vi kunde inte riktigt gå någonstans eftersom de var lunch och naptime samtidigt, men det gick bra. När föräldrarna kom tillbaka så åkte jag med familjen till Oakland som ligger på andra sidan Bay Bridge, och vi köpte glass på ett jättekänt ställe (tydligen). Glassen var sååååå god! Dock är det jobbig trafik både dit och hem, och hade det inte varit för det så önskar jag vi hade kunnat åka dit oftare.
Jag vet inte om ni vet, men Johan Glans kommer till San Francisco i höst! Han ska ju ha sin världsturné, så både jag och Mathilda (hon jag träffade igår) var astaggade på att gå och se det. Vi får väl se om vi lyckas få tag på några biljetter när de släpps, det hade varit sååå kul! By the way. Mathilda är från Motala, och hon sa igår att alla på hennes skola som inte kunde säga R i lågstadiet fick gå hos talpedagog. Jag har aldrig sagt R riktigt i hela mitt liv. Vad betyder ens det? Att jag suger? Så synd att man är från Småland. 
 
Jag fick paket från Farmor! Det var najs, tack för det! T var jättetaggad på att öppna det och det var såå spännande att få se Swedish treats. Hon pratar jämt om att hon vill lära sig svenska, så vi ska snart börja hårdträna henne så hon pratar innan jag sticker härifrån. 
 
 

In-n-Out

Igår så hade jag min första In-n-Out burger! Det är en hamburgarekedja framför allt här i Kaliornien skulle jag vilja säga, så den fanns inte borta i Chicago. Men jag gillade den! Helt okej! Och om vi ska hålla oss till ämnet mat så kan vi prata lite frukost när vi ändå håller på. Nu för tiden käkar jag yoggi, men jordgubbar för det mesta. Lite blåbär eller hallon, beror på vad vi har hemma och granola. Japp. 
Att äta nyttig, ekologiskt och bra mat är jätteviktigt för min värdmamma eftersom hon jobbar inom det. Det är ju alltid bra, eller så. Hon jobbar för Bill Clinton's organisation (whatever that's called) och SÅ KLART ska dom rösta på Hillary i valet i höst (hade de inte varit så öppna om det så hade jag inte skrivit det). Det är egentigen sjukt vilka människor de känner. Nu när vi pratat och så, så känner de tydligen Karlie Kloss (modell och VS-ängel), som i sin tur  är tillsammans med en kille som har en bror som är gift med Ivanka Trump, alltså Donald Trumps dotter. De var tydligen inbjudna på privat middag hos familjen Clinton och de känner tydligen också VD'n (eller nått sånt) för Yahoo (för hon var på tvn' igår när vi kollade på nyheterna). Man bara, vilka är ni ens?
 
På tal om valet så är det jättemycket som händer nu, så vi brukar titta på det på kvällarna. Michelle Obama höll ett jättebra tal igår och Bernie Sander's försöker att få sina följare att rösta på Hillary. Det är kaos. Men intressant. Ska bli kul att se hur det blir, och det ska bli kul att få uppleva det här på nära håll, som en outsider. Vi sa det igår att om Trump väljs så följer de med mig tillbaka till Sverige och hälsar på i 4 år. Bara så ni vet, mamma och pappa. 

Hike

Idag vaknade jag och det var strålande sol, vilket är ovanligt såhär års i San Francisco! Familjen åkte iväg på morgonen, så jag tog det lugnt här. Var ute på en liten jogg, läste ut en bok och lite så.

I eftermiddags var jag med familjen på hike! Vi gick en jättefin runda och måste definitivt komma tillbaka dit och gå sen långa rundan! Vi såg bron och till och med valar som var på tur!

Så imorgon får vi se vad jag hittar på. Kanske drar ut i stan på egen hand. Tittar på världens krokigaste väg eller nått. De små färgglada husen? Vi får se. Ska njuta av min lediga dag i alla fall!