College

Idag hade jag timmar på förmiddagen att jobba. Men efter att jag käkat lunch så hade jag "rast", ledig tid, fram till klockan 5. Så då bestämde jag mig för att köra till de College som jag kommer att gå på. Att köra dit tar typ 15 minuter, men ligger ändå mitt ute i ingenstans. När man kör dit så byts landksapet ut mot stad till en himla massa skog, och sedan, *POFF*, kommer värsta byggnaderna och är då de colleget. 
 
Jag hade ingen aning om vart jag skulle gå eller liknande, men jag tog en tur runt campus. Jag försökte hitta en huvudentré eller något liknanade, och det gjorde jag nog. Men jag hittade inte någon att prata med, så mina frågor är än obesvarade. 
Skolan jag kommer att gå på är ett Community College, vilket betyder att det är inte lika dyrt som ett vanligt college. Min värdmamma sa det att folk går på ett sådant för att spara pengar. Så i vanliga fall går man två år där, och sedan efter de så förflyttas man till ett "riktigt" college och avslutar linjen där. 
 
När jag satt i bilen på väg hem (efter ett stopp på Target<3) så såg jag att temperaturen låg på 96°F!! Det är typ 35°C!! 
Inte konstigt jag håller på att smälta bort varenda gång jag går ut. 
 
Resten av veckan kommer vi befinna oss i Wisconsin. Imorgon efter camp (tror jag) åker vi och kommer tillbaka på söndag tror jag. Det är tydligen pannkaksfrukost där uppe på någon "restaurang" i närheten och det vill man ju inte missa! 

Marabou

Igår fick jag hem mitt kort med mitt Social Secuirty Number, så nu kan jag signa upp för College! Kortet ser ut såhär:
Haha, vet inte hur bra det är att visa själva numret eller inte, så jag täckte lite coolt över det med mina hörlurar. Förresten vet jag inte om jag kan kalla det "kort". Det är typ en tjock pappersbit. Samma sak med mitt försäkringskort som jag fick hem förra veckan. Det är också bara en tjock pappersbit, inget kort. 
 
Gissa vad som är på TV ikväll! Jo, Americas Got Talent. Det är Judges Cut nu så snart är det final. Till detta så lyxar jag till det med lite Marabou. Har tre och halv kvar vilket jag tycker är ganska bra för att vara mig efter att ha varit här i snart tre och en halv vecka! 
 

You have to get lost before you can find yourself

Hela dagen så har solen lyst och det har varit varmt som vanligt. Så jag funderade på vad jag skulle ägna eftermiddagen åt. Jag bestämde mig efter liet tänkande att gå på bio. Filmen Paper Towns kom ut i fredags (?), och eftersom jag aldrig hann avsluta boken så var jag tvungen att få svar! De jag läste av boken var så klart bra med tanke på att det är John Green. Och filmen var bra, men slutet var så oväntat. Det var definitvt en twist på hur jag trodde den skulle sluta. 
Så. Tankar efter mitt första amerikanska biobesök? Billigt! Som ni ser betalade jag lite mer än 6 dollar för en biljett vilket motsvarar ungefär 50 kronor. Du har inte heller några bestämda platser, så du får gå och sätta dig precis vart du vill. Nu var vi ju inte så många på denna visningen, så vi hade typ tre rader var, om inte mer, som vi kunde sprida ut oss på. Och jag vill tro att det faktiskt är vanligt att gå och titta på bio själv. Jag var inte den enda där som var där ensam. Sen är det ju alltid roligare med sällskap, så klart. Men annars, trevligt.