Spring

Glad vår hörni. Nu är det äntligen officielt vår. Våren är verkligen min favoritårstid. Allt blommar, det blir varmare, dagarna blir ljusare, allt blir bättre. Jag började våren med att köpa en ny jacka. Jag hade fått ett erbjudande via H&M där jag fick både 40% rabatt och fri frakt, så jag kikade runt och hittade en jacka jag tyckte om. Tjänade massa pengar också!! Så den hittar väl hit om några dagar. Gillar att man alltid kan lita på H&M. 
 
Så helgen har ju varit lite crazy i och med att min värdfamiljs vänner var här. Men idag på morgonen åkte de hem så nu är vi tillbaka i rutiner igen. Min värdmamma reser just nu, så det blir långa dagar, men barnen har varit jättelätta idag och det gör ju alltid saker lättare! Vi gjorde egna pizzor till middag idag så det gav oss något kul att göra på eftermiddagen. La verkligen på allt jag hittade, men det blev jättebra.
Nu sitter jag här och kollar på Great British Bake Off, för det är vad jag gillar att göra på kvällarna. Har inte bakat så mycket på senaste tiden, och jag saknar det verkligen, så vill baka mer. Funderar på om jag ska passa på i helgen när min värdfamilj åker bort och jag ska stanna kvar här. Passa på lite. Kommer säkert sluta med att jag bakar ett helt konditori. 
 
 Märkte också att ni hemma i Sverige inte ändrar till sommartid förens denna helgen, så jag var lite för tidig. Och med det tackar jag för idag. Vi hörs snart igen! 
#1 / / Assa:

Glad vår på dig själv, vi har strålande sol i dag och den värmer bra.Har rensat på balkongen,gammalt vissnat,tror jag ska köpa lite vårblommor å sätta dit.Dom klarar sig om det blir lite frost.Har även borstat av mina vinterdojor o.putsat dom så är dom klara till nästa vinter. Jag vill inte ha mer snö nu.Annars allt väl på Storgatan. Snart är det påsk.