Lazy day

Äntligen lördag och äntligen helg. Har haft en väldigt lugn dag vilket har varit skönt eftersom förra helgen var så händelserik! Jag var ute på en promenad med Sobe på förmiddagen och sen hängde jag bara här hemma. Jag plockade undan lite på mitt rum och fixade lite andra småsaker.

Nu ikväll så har jag jobbat. Mina värdpäron ville ta sina vänner ut på middag så har varit hemma med alla barnen. Har verkligen varit hur enkelt som helst, för vi tog en dusch, vi tittade på Moana och sen var de läggdags. Eller bara för mina småttingar, så nu kollar jag på en annan film med deras kompisars barn som är äldre. Två jättesöta tjejer som är 11 och 6 år gammal! 

Imon ska jag först på förmiddagen gå på fotmassage, för jag har haft sådana problem med min fot! Har ont när jag går så jag behöver någon som tittar på den. Tydligen ska zonterapi va jättebra, och det är de jag ska göra. Förhoppningsvis kanske jag känner mig lite bättre efteråt. Men sen ska jag va hemma med S medan de andra går på hike. S är fortfarande lite för liten s och hon har naptime då med. Sen hoppas ja kunna gå över till Emma efter de och titta på catfish!! 

Hoppas ni har en jättebra lördag, ändrar ni till sommartid? Sov inte förlänge i så fall för de blir så jobbigt att gå och lägga sig då. Godnatt!!