Thanksgiving

Happy Thanksgivinig!! 
 
Vad ska man säga? Kalkon kanske? Jag är såååå trött och skulle kunna somna sittandes här, precis just i denna studen. Vi har ju hostat så vi har fortfarande människor här hemma och det är kaos. Gah. Så mätt och så slö. 
 
Hela dagen har väl känts som en blandning mellan påsk och jul. Kalkoner hit och potatismos dit. Som vi konstaterade så kändes väl denna maten väldigt "svensk" även och jag föredrar "riktigt svensk mat". Men vi åt kalkon (så klart), potatismos, sötpotatis, brysselkål, stuffing, brunsås och massa annat jag inte ens vet namnet på. Kalkonen var supergod!
 
Men innan de så anordnar grannarna varje år "Turkey Bowl". De anordnar alltså en fotbollsmatch i parken rätt över gatan för deras vänner. Så väldigt stereotypiskt så spelade papporna fotboll med barnen medans mammorna stod bredvid. 
 
Men jag är väldigt tacksam att jag fick komma hit till min värdfamilj och spendera ett år med dem. Även om det är tufft ibland, man bara vill gräva ner sig och aldrig mer se människor så är jag väldigt glad att jag är här. Det är väl bland de bästa jag har gjort mot mig själv och jag är glad att jag gjorde det. Tack.