Fell down the stairs

Idag började jag dagen med att trilla ner för trappan. Så himla klantingt. Trapporna från första våningen ner i garaget är superhala, så man måste gå försiktigt ner så man inte halkar, speciellt med strumpor. Men idag så hade jag lite bråttom ner för jag skulle starta en tvättmaskin innan S skulle ha hunnit ner för trappan (hon går ner för trappan själv, men ganska långsamt). Så jag tog några snabba steg ner, men trappan svänger efter några steg och där någonstan förlorade jag fotfästet. Så jag försöker med min fria hand ta tag i trappräcket för att stanna upp och klara mig från fallet. Men istället så typ "fastnar" jag, så när min kropp fortsätter ner mot golvet och så är typ armen kvar uppe i luften och det enda jag i stort sätt väntar på är att min axel ska hoppa ur led eftersom jag var i sådan himla onatrulig kroppsposition just då. Det var det enda jag kunda tänka, "nu smäller det, nu smäller det". Lyckligtvis klarade jag mig undan bra, och fick bara ett långt skrapsår/blåmärke på armen som redan ser bättre ut. S fattade knappt var som hände och frågade om jag slog i näsan. 
Så efter mitt graciösa fall åkte jag och S till zoot, för vi hade mycket tid att döda och vi har inte varit där på länge. Eftersom det är början på januari och zoots lågsäsong så var det inte alls mycket folk där vilket var skönt. S kunde springa runt hur och ville. Vi mötte jättemånga medelålders par, vilket var så lustigt? 
 
Planen var sen att lägga henne för nap lite tidigare så hon skulle vakna lite tidigare, för T skulle med en kompis hem efter Artifact, och hennes lillebror är lika gammal som S, och jag gillar deras nanny, så vi tänkte att vi kunde komma över och leka. Men ungen bestämmer sig för att ta sin bästa nap någonsin, så dom planerna blev inte av. Istället var jag tvungen att väcka henne så vi ens skulle kunna hämta T i tid. Vilka problem alltså. 
 
Imorgon är det äntligen fredag, och det ska bli såå skönt när jag är off imorgon. Och då kan vi höras av mer. Vi hörs.