Memorial Day

I lördags var vi som sagt på Beyoncé. Jag och Sofia åkte ner vid tre tiden för vi skulle käka Nandos innan och det är ju så himla gott. Kollade upp och det finns inte på västkusten :( Men efter lite mat där så mötte vi upp Maren vid Buckinghamn Fountain. Det är mycket fotograferingar som sker där, till exempel för bröllop, så det fanns mycket kul att titta på. Vi gick sedan mot Soldier Field där konserten var.
 
Konserten var bra! Hon är ju grym, inget snack om saken. Men för mig så var det inte det bästa jag upplevt. Jag tror att hade man lagt ner lite tid på att lära sig låtarna så hade det varit roligare. Asso jag lyssnar ju inte jättemycket på henne, men jag är glad att jag har fått uppleva henne live. Kommer jag vilja göra det igen? Ja, kanske, men i så fall med bättre platser. Det är ju klart att man alltid skulle vilja hamna lite närmare. Men helt klart godkänt!
Idag, måndag, så är det röd dag här eftersom det är Memorial Day. Idag så firar man alla soldater som har krigat eller krigar för landet. Asso, really? Men om det ger mig en extra ledig dag så absolut! Vi hängde hos Sofia igår och det slutade med att vi sov över där, så idag när vi steg upp så käkade vi frukost och sen har vi bara spelat kort. Lugnt och stilla.