2016: Jul, Aug, Sep

Vad sägs om en liten recap på vad som har hänt de senaste året?
 
JULI:
Jag firade Fourth of July med Sofia och hennes värdfamilj i Wissan, och sen spenderade jag mina sista dagar i Glenan med att packa och träffa lite andra kompisar. Den 7e juli flyttade jag till San Francisco, eller jag åkte till Napa först och mötte dom där. Och den första tiden i min nya stad så lärde jag känna värdfamiljen, jag turista mycket i början och det var även här jag träffade Mathilda för första gången. En bra månad med mycket nytt!
 
AUGUSTI:
Jag hängde mycket med barnen och värdfamiljen. Jag försökte väl lista ut livet lite här också. Eftersom T hade sommarlov så var vi mycket på zoot och försökte hitta på saker. Kommer inte ihåg så mycket, för det gick så långsamt men ändå fort, så himla lustigt.
 
SEPTEMBER:
EBBA KOM PÅ BESÖK: Det var seriöst en av de bästa veckorna detta året. Hade såååå kul och det var så kul att bara få umgås med henne, och Caisa med för den delen. Hade så himla kul. I september var det också en SUPERVARM helg. Sommaren här var ju inte så varm direkt, så när de var 30 grader en helg så höll vi på att explodera av värmeslag. Och i vanlig ordning jag och Mathilda på mycket bio också! 
 
 Resten av 2016 kommer när jag har kommit hem!