Happy Halloween

Hej på er där hemma. Hur går hösten? Min går fort även fast det känns som att den precis började. Förra veckan var det runt 30 grader fram till fredag så det helt plötsligt sjönk ner till 12 grader ungefär. Sen har det stannat där. Det ska tydligen börja regna på fredag också, så hösten är verkligen här nu! Här nedan är några bilder från när jag följde med värdfamiljen till stranden dagen då det var som allra varmast!
I söndags så skar vi våra pumpor. Bilden är min pumpa. Den blev ju lite crazy crazy. Lol. Ikväll, tisdag, så var vi ute och gick trick or treat. Vi hade ett litet tema på Lilla Sjöjungfrun, så jag fick klä ut mig till Sebastian, krabban. Jag gjorde en hemmagjord variant på det, men det blev ganska bra. Ville ju inte spendera överdrivet mycket pengar på någon kostym. 
 Nu är det bara 1 månad kvar i staterna. Det går fort hörrni. Det är mycket som ska hinnas med i november, och jag håller på att planera vad jag vill göra med barnen innan jag åker hem. Så mycket blandade tankar och känslor just nu, så jag tror jag håller på att spricka ibland. 
 
Nu ska vi kolla på Stranger Things 2. Så himla bra än så länge! Vi hörs nästa gång!