Devide

Hej! Jag skriver från min telefon, så jag ber om ursäkt redan nu för alla typos som förmodligen kommer att uppstå. Sitter för tillfället och kollar på Trolls med barnen, för jag jobbar sent ikväll. Oc eftersom jag bara klarar av att se en film en gång, och vi har sett denna typ 100 gånger, så kan jag passa på att skriva lite till er. Så eftersom jag varit väldigt inaktiv de senaste dagarna så kan jag passa på att återberätta veckan lite snabbt! 

I söndags var jag och Emma nere på fisherman's wharf! Vi träffade några kompisar som hon känner och vi såg en jättebra street performer!! Han var verkligen så underhållande och så var han britt, så då var vi sålda. Jag köpte även två drivers licenses plates, för tänkte att de kunde vara ett kul minne att hänga upp min framtida fotovägg i mitt framtida hem! 

I tisdags var de ju fettisdagen, och inte missade vi de! Jag googlade runt ganska länga för att hitta ett bageri som hade semlor, och tillslut hittade vi ett danskt bageri i en förort ungefär 30 min härifrån, så vi körde i totalt en timme för att få en semla. Helt klart värt de!! 

Och i torsdags så var de ju Smålands nationaldag! Det visade sig finnas ett tyskt bageri bara 6 block bort som sålde Swedish princess, så jag var ju tvungen att gå dit! Den smakade okej, inte som på riktigt, men helt ok! De har ju inte vaniljkräm här som vi har i Sverige. 

Idag var jag och S på hike, för vädret var så fint. Vi vandrade runt där en liten stund och hon lekte mer några hundar som ville leka med henne. Sen var jag off vid 3 en liten stund innan jag började jobba igen vid 6. Så då var jag ute på en promenad och njöt av solen för det ska tydligen regna i helgen igen.

Idag släppte Ed Sheeran sitt nya album och jag är totally in love. Bästa album jag någonsin hört. 


Så nu vet ni vad jag kommer att lyssna på resten av helgen som just nu inte innehåller någr planer. Kanske skönt de eftersom nästa helg åker vi till Seattle!! Så kul!